Pazartesi, Şubat 29, 2016

Jord Ahşap Saat


Geçenlerde çok farklı bir ürünle tanıştım : JORD Ahşap kol saati
Masif ahşaba olan düşkünlüğümü ev dekorasyonu yazılarımdan bilenler olacaktır, kaplama malzemeye ne kadar mesafeliysem masif ahşap ile de o kadar samimiyim! Ahşabın dokusunu, mesleki tabiriyle "çalışmasını", kısaca yaşamasını çok seviyorum. Bu yüzden ahşap kol saati başta fikir olarak beni etkiledi.   
Açıkçası bu kadar şık bir ürün beklemiyordum. Taşlarını ve pembe altın içini çok beğendim. Ürünü sipariş ederken bileğinizin ölçüsünü alıp boyutunu o şekilde seçiyorsunuz. Ben ölçerken biraz fazla sıkı ölçü almışım, biraz dar geldi. Ama kutunun içinden yedek baklalar da çıkıyor, onlarla bir miktar büyütebilmek mümkün. 


Aynı mobilya gibi bu ahşap saatlerin de farklı ahşaptan yapılmış olanları var. Abanoz (ebony), sandal ağacı (sandalwood) ve akçaağaç (maple) bunlardan birkaçı. Benim seçtiğim akçaağaçtan ve pembe altın olandı. (Buradan bakabilirsiniz.) 
3 ATM ye kadar su geçirmez yazsa da açıkçası ben suya sokmam, ama el yıkarken falan sorun olacağını düşünüyorum. Bakımı için ise portakal veya limon yağı öneriliyor. Bence zeytinyağı da kullanılabilir. 


Womens Wood Watches

7 yorum:

  1. Gerçekten etkileyici, hem şık hem de ahşabın o doğal görüntüsüyle cezbedici, sitelerinde çok güzel örnekler var, özellikle Erkek kol saatlerini daha da beğendim. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Saate bayıldım.Ne kadar orijinal :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Bu saatleri çok beğendim almak istiyorum ama nasık temin edebilirim? Şimdiden tşkler iyi geceler

    YanıtlaSil
  4. Bu saatleri çok beğendim almak istiyorum ama nasık temin edebilirim? Şimdiden tşkler iyi geceler

    YanıtlaSil
  5. Kac gunde elinize ulasti acaba?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.