Pazar, Ocak 24, 2016

Gül Kurusu




İş stresi, her şeye yetişme telaşı rosacea mı tetikleyince biraz durdum ve aslında hep düşündüğüm şeyleri uygulamaya dönüştürmeye başladım. 
Rosacea için gördüğüm tedavinin dışında daha önce bir çok doktorun görmezden geldiği demir ve çinko takviyelerine başladım. Tedavi de iyi gidiyor, rosacea akneleri tamamen yok olmasalar da çok daha iyi durumdalar. 
İşte elimden geldiği kadar stresi azaltıyorum, projelere odaklanıp kulaklığımla çok daha rahat çalışabiliyorum. 
Evin düzeni yine var ama ben yorulduğumu anladığım anda o bitmek bilmeyen ev işlerini erteliyorum. Hobilerime daha çok vakit ayırmaya çalışıyorum ama o da bir yere kadar. Bana çok iyi gelen ama iki aydır bir türlü fırsat yaratamadığım spora bugün itibariyle yeniden başladım. Yüksek tempolu müzikle kardiyo çok yordu ama zihnimi tamamen boşalttı. Özellikle pilatesi çok özlediğimden yarından itibaren iki gün de hayatıma onu dahil ediyorum.  
Bir süredir kendimi bakımsız gördüğümden biraz makyaj yapmak kendimi daha iyi hissettiriyor. 
Nil' in klasik çocuk kaprislerinde onunla çatışmak yerine ona sarılıp-kucağıma alıp durumu bir de o şekilde anlatmayı deniyorum. Sarılmak her zaman işe yarıyor. 

Ve bazen hayatta durup bir de bambaşka bir yerden bakmak gerekiyor. Sakin olmak, dinlemek ve sabretmek. Ama en çok kendi isteklerini dinlemek.


parka-romwe / kazak-shein / jean-gap true skinny / bot-nike roshe run hi / 
çanta-zara(eski) / bere-h&m (eski) 

2 yorum:

  1. Merhabalar, montunuzu çok beğendim. Sipariş vermek istiyorum ama daha önce hiç o siteden sipariş vermedim. Benim üst bedenim 38, alt 40 gibi. Mont genelde m giyiyorum ama bikaç beden büyük aldığınızı yazmışsınız. Mont için de geçerli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu montu L beden almıştım, bunda kalıp çok küçük değil m de L de alabilirsiniz.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.