Salı, Mayıs 28, 2013

İlk Haftasonundan

 
Alışmaya çalıştığım iş düzeninin -uzun zamandan sonra gerçek manasına kavuşan- ilk hafta sonu günleri tabii ki ışık hızıyla geçti. İkinci haftamda biraz daha iyi gibiyim, yoğun çalışmayla süper hızlı geçen saatlerden sonra eve dönüyorum. Kesinlikle daha çok yoruluyorum ama ben bir şey yapmadan-üretmeden mutsuz olanlardanım. Düzen tam oturana kadar biraz daha sıkıntılı olacak gibi gözüküyor, ama insan her duruma alışıyor.
 
ceket-Sheinside / tshirt-ben diktim / jean-Batik

20 yorum:

  1. Guzel kizin da buyudu artik zamanidir calismanin. Hayirlisi olsun, daha yorgun ama daha mutlu bir lacin gorucez sanirim bundan sonra.

    YanıtlaSil
  2. Zamanla alışırsınız bu tempoyada,işinizde umarım mutlu olursunuz.Güzel çalışmalarınızdanda bizi mahrum bırakmayın :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. laçin aynı kaderi yaşıyoruz kesinlikle.ben 3.haftadayım ve gerçekten 7 aylık dinlenme süreci ardından bu yoğunluk inanılmaz birşey.sabah 8.30 akşam 20.30.projeler müşteriler showroom sorumluluğu.seni çok iyi anlıyorum.hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim gerçekten

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun. tekrar çalışmaya başlamanıza çok sevindim. Dediğiniz gibi insan her duruma alışıyor :)

    YanıtlaSil
  5. işe mi başladın hem de 2 hafta oldu? uu ben kaçırmışım. Hayırlı olsun çok. Nil'e doyum olmaz ama bence gerekli zamanı geçirmiştiniz birlikte. işe başlamak sana çook iyi gelecek. Düzen zamanla oturuyor, özlem bitmiyor yalnız. eve koşa koşa gitmenin tadı bambaşka:) Bu arada Nil kimde?
    Yeni dönem 3ünüze de yarasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya ani oldu. Biliyorsun benim anneanne-babaanne şansım olmadığı için şimdilik bakıcıyla sonbaharda kreşe gider diye düşünüyorum.

      Sil
    2. İşleyen demir ışıldar, hem mimarlıkta daçok başarılı olduğunu düşünüyorum, farklı bir bakışın var çünkü.

      Sil
    3. İşleyen demir ışıldar, hem mimarlıkta da farklı bir bakışının olduğunu düşünüyorum, sağlıkla.

      Sil
  6. Yeni işin hayırlı olsun,mutlu olduğun ve keyifle mesleğini yerine getirdiğin bir ortam olur umarım senin için,Nil'in tepkisi nasıl oldu merak ettim,kızım biraz daha büyüyünce ben de yeniden çalışmaya başlamak istiyorum,ama o nasıl etkilenir en büyük endişem..

    YanıtlaSil
  7. bence çok iyi yaptın. dediğin gibi alışırsın. insan daha kötü olacakmış gibi geliyor ama zamanla daha iyi oluyor. bizler alışmışız çalışmaya. o yüzden zamanı doğru değerlendirmeyi öğreniyoruz ve sevdiklerimizle daha kaliteli vakit geçirmeye çalışlıyoruz zmanla....

    YanıtlaSil
  8. Genç meslektaşım, başarılar diliyorum. Ben kızım doğduktan iki ay sonra işe başlayıp; onu bakıcıya bırakmıştım. Sonra aradan yılar geçti. Şimdi 12 yaşına geldi. Her şey daha mı kolay; aslında hiç değil. Keşke; bir süre onunla zaman geçirip; o günlerin tadını çıkarsaydım., sizin yaptığınız gibi. Yazınızı okuyunca o günler aklıma geldi. Eminim her şey rayına oturacaktır. Kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  9. ayyyyy ben bunu yeni gördümmmm çok çok çok sevindim hayırlı olsun laçin yemin ederim çok sedvindim inşallah kolaylıkla alış yeni düene

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun. Daha fazla ara vermemekle iyi etmişsin bence. Nil içinde senin için de tam zamanıydı.

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun Laçin. herşey gönlünce olmuştur umarım.

    YanıtlaSil
  12. Çalışmak daha iyi gelecek bence öncelikle hayırlı olsun...ve inan eskisinden daha yorgun belki ama daha düzenli olacaksın ve en önemlisi üretiyor olacaksın...

    YanıtlaSil
  13. Yaşınız henüz genç her zaman çalışabilirsiniz ama nil'in bu anları bir daha asla geri gelmeyecek. birçok ilklerinden mahrum kalacaksınız. Çünkü nil daha çok küçük. ben kızlarım altı yaşındaydı çalıştığımda üztelik babaanneyle sevgi dolu bir ortamda büyüdüler ama yinede ne kadar pişman olduğumu asla tahmin edemezsiniz. üstelik ben nille gerekli zamanı geçirdiğinizi asla düşünmüyorum. kızlarımın bir çok gösterisine gidemedim okullarına her zaman gidemedim küçük kızım seneler sonra bunu bana şöyle dedi ' ben seni hep üvey annem sanıyordum çünkü sen hiçbir gösterime gelmedin.' velhasılkelam sevgili laçincim ben bu konuda çok doluyum. aynı pişmanlığı yaşamanı istemem. henüz çok erkendi ama hayırlısı olsun diyecek bir şey yok.

    YanıtlaSil
  14. en son yoruma biraz canım sıkıldı.bir anneyi olumlu motive etmek gerekli.ben işe başladığımda kızım 4 aylıktı.2 yaşındada kreşe başladı. nasıl yapar ben nasıl anneyim diye çok bocaladım ama sonuç öyle olmadı. şimdi 3 yaşında gayet olgun ve birazcıkta cadı:).Laçin hanım, çocuğu için deli olan annelerde bir ;kendi haline bırakıp özgürlüğünü yaşayanlarda. kaliteli zaman geçirdikten sonra hiç düşünmeyin.herşeyden önce bir insansınız. hayırlı olsun çok tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  15. sarya nın yorumunu biraz itici buldum. Çalışan tüm annlere zaten bir parçalarını evde bırakıyorlar ama buna takılıp kalmamak gerekli.yoksa toplumumuz üniversite mezunu ev hanımı anneler ile dolu olacak yakında.Çocukla hayat çok güzel ve birlikte güzel. İlk çalışan anne siz değilsiniz. Ben işe başladığımda kızım 4 aylıktı.2 yaşında da tam gün kreşe başladı. içiniz rahat olsun. kendini ifade edebilecek çocuklarla hayat çok güzel. işiniz hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  16. doğrular her zaman can sıkıcıdır. çalışmasın demedim elbette laçin hanımında bir hayatı var. ama biraz daha beraber olabilirdi dedim. sonuç olarak diyecek bir şey kalmadıysa 'hayırlısı' demek gerek.

    YanıtlaSil
  17. sheinside sitesinde cok guzel urunler var, alisveris konusunda guvenilir mi acaba?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.