Çarşamba, Nisan 17, 2013

Tavsiye : Seche Vite

 
Ojesiz çok nadir geziyorum (bilinçli dinlendirme günlerim dışında) ve ojenin kuruma evresi benim için kabus gibi. Çocukla devamlı ellerim suda, üstünü giydir-çıkar, kucağına al-taşı derken benim sürdüğüm ojeler mümkün değil ertesi güne dayanmıyor. Oje kurutucu spreyler bile benim ojeyi bozmamı engelleyemiyor.
Kozmetik bloglarında sıkça rastladığım Seche Vite' a açıkçası başta normal bir üst cila olarak bakıyordum ama geçen gün limango' daki China glaze kampanyasından alıp deneyince bütün fikrim değişti. Anında kuruyor, oje pırıl pırıl oluyor ve çok uzun süre dayanıyor. Kesinlikle fiyatını hakeden bir ürün. Tavsiyemdir.

Tanaçan kozmetik' in bu linkinden alabilirsiniz.

6 yorum:

  1. sizi çok iyi anlıyorum.bebeğim 35 günlük ve benimde ellerim sudan çıkmıyor bu nedenle oje sürmüyorum çünkü bu şekilde dayanmaz biliyorum.china glaze ojeleri hep duyuyorum, bir de bu markayı denemek lazım.
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Laçincim daha uygun fiyatlı bir alternatif ararsan, watsonslarda satılan nyc marka oje kurutucuyu denemeni tavsiye ederim, çok süper bir ürün..

    YanıtlaSil
  3. Laçin bende severdim seche viteyi ama şişenin ortalarına doğru biraz işkenceye dönüşüyor çok kalınlaşıyor ve ojede çekmeye sebep oluyor o yüzden ilk zamanki gibi uzun dayanmıyor oje. 3şişe bitirmeme rağmen henüz şişe dibini göremedim dibini görmeden kullanamaz hale geldim hep. Geçenlerde watsondan nyc markasının oje kurutucusunu aldım hem incecik bir tabakası var hemde seche viteden çok çok daha çabuk kurutuyor neredeyse hiç beklemiyorum ojemi sürüp kalkıp işşmi yapıyorum bir dene derim fiyatıda çok uygun çünkü

    YanıtlaSil
  4. cok guzel denemek lazim cocuklu olunca insan anliyor,benim de 2 tane oglum var her gun oje sursem dayanamaz ki...... sizi izlemeye aldim sen de istesen sen de gel sonarustemova.blogcu.com

    YanıtlaSil
  5. Benim de derdim aynı ama, china glaze ojelerini piyasada bulmam mümkün mü acaba?
    tanacan kozmetiğin sayfasına üye olmak istedim ama TC numarasını istemesi beni rahatsız etti. o yüzden vazgeçtim. ama bu ürünü başka yerlerde de okudum o yüzden edinmek isterim. kozmetik mağazalarında satılıyormu?

    YanıtlaSil
  6. Essie oje kurutucuyu da tavsiye ederim. Sprey değil damla şeklinde. Tek damlayla anında kuruyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.