Çarşamba, Nisan 24, 2013

Nil' in 23 Nisan' ı


Dün 23 nisan için Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri' nde Fantorya' nın düzenlediği çocuk şenliklerine gittik. Ben bir hata yapıp sabahtan Nil' e gideceğimizi söylediğim ve 23 nisan' ı anlatmaya çalıştığım için babası işten gelene kadar zaptetmek çok zor oldu. "ben de çocuk bayramı istiyorum" diye evin içinde bağıran bir bücürle öğleni zor bekledik.


Twitter' da modaerator' ün aynı yerde olduğunu öğrenince gider gitmez onlarla buluştuk. Maviş prens Rüzgar dans ve top arasında gidip gelirken Nil henüz ortama ısınmaya çalışıyordu. Kankalarını görmeyi beklediği için baştan bir hayal kırıklığı yaşadı. O yüzden pek bir hüzünlü fotoğrafta.


Kanklarıyla buluşunca ancak başladı eğlenmeye. Atlıkarıncaya bindi, çok sevdiği Mickey ve Minnie' nin önce yanına koştu ama çok büyük geldi onlar, beğenmedi. Boyama bölümünde tabii ki çok eğlendi. Zıplama yerlerini en çok sevdi ama büyük çocuklardan korumak çok zordu, birkaç kaza atlatsa da sağ salim çıkabildi :)
Açık havada çocukların rahatça koşturabilecekleri bir organizasyondu, inşallah her sene tekrarlanır.

5 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor, maşallah ikisine de :)

    YanıtlaSil
  2. nasıl harika kareler yakalamışsınız ya. bizim çektiklerimize baktım bir de bunlara sanki biz orada değildik 50 tane fotoğraf var bir tanesi de işe yarasın arkadaş yok haha!:) fotoğraf work shop'u istiyorum :) ne iyi oldu görüştük bir dahakine daha uzun yapalım :)

    YanıtlaSil
  3. Hii canım büyümüş de bayramlar ister olmuş, Maşallah ona. Meraklı gözlerle nasıl da etrafa bakarmış. Çok eğlendiğini tahmin ediyorum. Öpüyorum tatlı yanaklarından onu:).

    YanıtlaSil
  4. bizde kızımla ordaydık. orda oldugunuzu bılseydım hem sızınle tanısmak ıcın hemde kızları tanıstırmak ıcın gelırdım yanınıza. Geçen senede olmustu muhtemelen seneye de olacaktır. hatta yılbasında da yapıyorlar stadta. ıns dıgerlerınde gorusuruz :)

    esraileyasamadair@blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel görünüyor. Bizde Göztepe parkındaydık ama kalabalıktan bizimkide pek bişey anlamadı. Ama öğretmen çocuğu olmanın avantajı ile okul törenine katıldı:)

    Pelinyucel.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.