Salı, Nisan 30, 2013

Mor Salkımlar


Ağva' daki ikinci günümüzde sabah kalkıp bisiklete bindik. Beyaz Ev ile sahil arası 2 km. olduğu ve yollar da düz olduğu için bisiklet gezisi için çok idealdi. Bu fotoğraflar daha sahile ulaşmadan yolda mor salkımları görünce çekildi.
Bu mini tatil için çantayı hazırlarken aklımda bisiklete binmek hiç yoktu, yanıma rahat olsun diye terzimin üç sene önce diktiği beyaz pantolonu aldım. Bu pantolonla bisiklete binmek tabii ki büyük hataydı, sahile geldiğimizde paçalar bütün bisiklet yağıydı. Oradaki bir butiğe girip kapri eşofman alıp çıktım, instagramda fotoğrafını koymuştum :) Sonra benim bisikletin pedalı düşmeye başladı, durup takıyoruz vidası tutmuyor. Sora sora bir bisikletçi bulduk, yeni ayakla pedal taktırıp yolumuza devam ettik. Deniz kenarında bir şeyler içip otele geri döndük.


tshirt-choies / pantolon-terzim dikti / ayakkabı-superga

16 yorum:

  1. merhaba laçin hanım,
    sentetik tinerle bu tip yağ ve yağlı boya lekeleri kolayca çıkıyor, umarım bembeyaz kumaştan da kolayca çıkar.

    YanıtlaSil
  2. Mor salkım çiçeğin adımı? Bizim burda da açmış ama adını sordum öğrenemedim.

    YanıtlaSil
  3. Evet mor salkım deniyor onlara.

    YanıtlaSil
  4. İnstagram'da görmüştüm kaprili şirin fotoyu:)Daha nice güzel yıllar diliyorum eşinle.Ağva'ya merakım bir kat daha arttı;)

    YanıtlaSil
  5. içim açıldı resimlere bakınca çok severim mor salkımları, leopar saç bandıda harika durmuş. Sana saç bantları çok yakışıyor

    YanıtlaSil
  6. Laçin mor salkımlar sönük kalmış çok tatlı bir poz,bisiklet eşliğinde olması da ayrı bir tat katmış

    YanıtlaSil
  7. fotograf super olmus lacıncım ya. cok mu cok begendımmmm. mor salkımlara cok gusel eslık etmissin

    YanıtlaSil
  8. Öyle güzel anlattınız ki Laçin hanım kalkıp gidesin geldi dünden beri.Kısa bir tatil herkese şart.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Ortamı yeri çok beğendim bir evlilik yıldönümü planı da ben mi yapsam :D

    YanıtlaSil
  10. Mutlu yılar diliyorum öncelikle. gülen ışıl ışıl gözleriniz hiç solmasın. Saçlarınıza bantı çok güzel takmışsınız. zor günler kurtarıcısı gibi duruyor. nasıl taktınız acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burada anlatmıştım : http://www.lacintenel.com/2011/02/sac-band-baglama-yontemi.html bir modeli ama bu o kadar uzun değil o yüzden ucunu öne getirip bağladım.

      Sil
  11. Canım sentetik tinerle çıkaramazsan Migros'ta Dr.Beckmann diye bir marka var.Onun yağ lekeleri için olanını kullanabilirsin.Mucize gibi birşey..Bu arada saç bandın çok yakışmış.Size imrendim bende şimdiden evlilik yıldönümü için bişeyler düşünmeye başladım:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. ya bi de bize Nilpotu anlatsana biraz. Nasıl oyunlar oynuyorsunuz, neler yiyorsunuz falan. Kendime seni örnek alıyorum maşallah süper bir annesin. Bizim kızda büyüyor 1 yaşına geldi, ama çalışan bir anne olduğum için yetersiz kalıyormuşum gibi hissediyorum.

    YanıtlaSil
  13. ikinci resimdeki sevimliliğe bittim :0

    YanıtlaSil
  14. İç açan cıvıl cıvıl fotoğraflar:) Minik aksiliklere kolay çözümler bulunmuş görüyor;) Pantalon çok tatlıymış gerçekten dilerim çıkar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.