Pazartesi, Mart 25, 2013

Yeni Kumaşlar


Bu sabah kendimi kumaşçılara attım. (ümraniye) Ve bu güzellikleri buldum.
Desenli pamuk satenlere bayılıyorum, esnek de oldukları için kullanım alanları çok çeşitli. Bir büyük desenli, bir de geometrik desenli buldum.
Soldan : su yeşili kupra (etek), limon yeşili ince kumaş (bluz), çiçekli pamuk saten (yüksek bel, diz altı kloş etek), beyaz pike görünümlü ( bluz), Geometrik desen (elbise veya pantolon) yaparım diye düşünüyorum.

25 yorum:

  1. Laçin hanim, ne kadar aktif bir anne, bir ev hanimi, bir kadinsiniz. Cok guzel bir sey bu. Keske bende bu kadar aktif olabilsem. Sabahtan beri ancak bir kaç isimi bitirdim :)).

    YanıtlaSil
  2. Renkler ve desenler tam yazlık harika

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :) Ben kumaşlarımı düzenli olarak Ümraniye Serra kumaştan alıyorum ve gerçekten kaliteli oluyorlar. Bu hafta kumaş almaya gitmeyi düşünüyorum ve sizin pike görünümlü kumaşa bayıldım. Nereden aldığınızı söylemeniz mümkün mü acaba ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O pike görünümlü olan pamuklu değil yalnız polyester.
      İstanbul kumaş olması lazım adı, Serra' dan aşağı inip sağa dönüp biraz yürüyünce solunuzda kalıyor. Metresi 4 lira yazıyor kapısında.

      Sil
  4. kesinlikle geometrik desenli kumaşla sigaret pantalon dikmelisin ;) Herzamanki gibi bitmiş hallerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Limon yeşili kumaşla, çiçekli olanı birbirine takım yapacaksın galiba.Gözümde canlandı.Merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  6. Renkler de, desenler de harika.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. Beyaz ve en sondaki desenli çok güzel. Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Baştakine vuruldum! valla baya şanslı bi'alışveriş olmuş :)Bakalım ne güzellikler çıkacak bunlardan :)

    YanıtlaSil
  9. güle güle dik ,arabanda bana yer var mıydı:)

    YanıtlaSil
  10. bayıldım, bayıldım bayıldım. harika görünüyorlar.
    bir de bunların fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz harika olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada metresi genelde 4-5 lira civarında olanlar var.

      Sil
  11. kumaşların süper.özellikle büyük çiçekli olanın dikilmiş halini merakla bekliyorum.Bu arada bloğuma ziyarete beklerim .sevgiler laçin

    YanıtlaSil
  12. ay kumaşlara bakınca içim açıldı Laçin.merakla bekliyorum marifetli ellerinden neler çıkacak:)

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar,
    fiyatlar ne civarda acaba ümraniye kumaşçılarında. Bursa ucuz kumaş haricinde kumaşçılar bende hep "pahalı ve kısıtlı seçenek" olarak yer etmiştirler.
    Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birkaç dükkan pahalı ama bazıları metresi 2,5 liradan satıyor. Diğerleri 4-5 lira civarında. Karıştırınca da çeşit var. Ben Bursa kumaşta hiçbir şey bulamıyorum nedense.

      Sil
    2. Bursa kumas sanildigi kadar ucuz da degil zaten. bir ara begendigim hersyi kumasini alip diktirirdim. ama artik hazir giyimde o kadar cok alternatif varki. dikiste cok pahalandi zaten bir etegi 40 TL ya dikiyorlar. paca bile 8 TL. el emegi ama pahali kaliyor. senin gibi dikebilmeyi cok isterdim. bu kumaslarda bi kac gune biter herhalde. valla super bir kadinsin. harika bir anne iyi bir eş ve becerekli insan :) sevgilerimle Laçin

      Sil
  14. Hepsi çok güzel.Yapılmış hallerini merakla bekliyoruz.Birde Ümraniye' den aldığınızı belirtmişsiniz. Ümraniye kumaşçılar sokağından mı yoksa başka bir yerden mi almıştınız?

    YanıtlaSil
  15. İstanbul kumaş açısından daha zengin bana göre İzmir'de malesef bu kadar çesit bulamıyoruz. Hepsinin yapılmış hallerini merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  16. bende de krem rengi riglalı krep kumaş var sizce ne diksem

    YanıtlaSil
  17. bende de krem rengi rilalı krep kumaşım var uzun kloş etekmi yoksa bluz mu yakışır sizce

    YanıtlaSil
  18. benimde bi bloğum ve tasarladığım bişiler var.önümde de sizin gibi bu işlerde tecrübeli kişiler çok var.ama nedense her gün senin bloğuna bakma ihtiyacım beni şaşırtıyor.çok güzel,çok zekice şeyler.bu beceriler kocaman bi ayal dünyası ve aynı zamanda büyükçe bi zekaya işaret.çünkü hayal gücünü gerçek hayata geçiremeyenler de var.kıskanmadan takip ettiğim ve acaba neler öğrenebilirm diye daha çok deştiğim hatta bir gün tanışmak için heves ettiğim bi bloggersın..sevgiyle ..

    YanıtlaSil
  19. Bloğunuza bayıldım Laçin Hanım,
    Dikişle ilgili bilmek istediğim herşeyi çok güzel anlatmışsınız ellerinize sağlık,harikasınız.Yeni dikişlerinizi merakla bekliyor olacağım !
    Sevgiler

    www.letsmakefashion.com

    YanıtlaSil
  20. lacin hanim çarşıdaki serra kumaşcıdan mı aldınız

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.