Pazartesi, Mart 11, 2013

Fisto


Beyaz gömlekler her dolabın kurtarıcı parçalarındandır. Biraz hareketli olursa da takıya falan gerek kalmadan sade bir görünümle bir çok şekilde kullanılabilir. Choies' tan yeni aldığım bu gömlek de beklemediğim bir hızla gelerek beni şaşırttı, boyunun biraz kısa olması haricinde çok sevdim. Kumaşı da ince olduğu için yazın plajda da giyilebilir diye düşünüyorum.



gömlek-Choies / denim-zara / trenchcoat-Vero Moda / botlar-h&m / çanta-mudo

Fotoğraflar bu sefer biraz değişik gördüğünüz gibi. Sağolsun eşim hem çekti hem de oynadı biraz üzerinde. Zamanlayıcıyla bu netlikte ve kalitede fotoğrafları yakalamak pek mümkün olmuyor, o yüzden bunlar oldukça farklı gelecektir. Aslında yakınımızda olan ama bir türlü fotoğraf için duramadığımız orman yolunda da durunca arka fon da güzel oldu sanki.


Geçen fotoğraflardaki saçlarım benim de içime sinmemişti, yazmıştım. Geçici bir çözüm olarak bal rengiyle cila yaptım, daha iyi oldu ama akınca aynı hale gelir mi bilmiyorum.

29 yorum:

  1. Laçin hanım kelepçeli küpenizi nerden aldınız. şiddetle o tarz küpe arıyorum. üniversite yıllarında kullandığım küpemi artık takmam diye attığıma çok pişmanım..
    Berrin

    YanıtlaSil
  2. cok şık olmus fısto gomlek.Eline, emeğine sağlık. Çok da yakısmıs , cok sevıyorum fistoyu :)
    iyi haftalar

    ps: saclar bence de boyle daha yumusak daha hos bı hava vermıs, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben dikmedim yalnız gömleği, choies^tan :))
      teşekkürler.

      Sil
  3. arka fonun orman olması fotoğraflara ayrı bir hoşluk vermiş :) saçlarının cilası gerçekten çok güzel olmuş, çok daha doğal duruyor şuanda röflelerin. cila işlemini tam olarak nasıl yaptığını yazarsan çok mutlu olurum. bende h.sonu ilk defa dip boya denemesi yaptım (röfleli saçlarıma) koyu tuttu istediğim gibi olmadı. röflelerimde koyulaştı sanki şimdi onları cila yaparak biraz açabilirmiyim acaba diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlatırım çok kolay, ama renk açmaz. Daha doğrusu açması için yüksek volume kullanmak lazım o da saçı kızıllaştırır falan :(

      Sil
    2. nasıl yapıyorsun peki cnm?

      Sil
    3. ayrı bir yazıda anlatırım diye yazmadım ama genel olarak yazayım. İstediğin renk boyanın yarısını+bir çorba kaşığı kadar peroksit (%6lık) ve sulandıracak kadar su koyuyorsun. Islak saça iyice yedirip on dakika kadar bekliyorsun. Açık renk saç boyayı kolay alabilir o yüzden çok koyu kullanmamak lazım. Ben 8.0 ile yaptım.

      Sil
    4. Düşük volüm kullanıldığı için sadece röfleye etki eder saçın geri kalanını etkilemez.

      Sil
    5. röflelerim dip boyadan biraz koyulaştı sanki. açık sarıyla bir deneyeceğim verdiğin tarifle cilayı, umarım işe yarar. bilgi için teşekkür ederim cnm:)

      Sil
  4. Trenchcoata ve kıstırmalı küpeye bayıldım!! Gülmek size çok yakışıyor fotoğraflar çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  5. Bu saç rengini size daha çok yakıştırdım kıyafetlerin kombin rengi ve arka fondaki ambiyansla uyumu çok hoş görünüyor

    YanıtlaSil
  6. saç süper olmuş; cila çok başarılı yapılmış ;)

    YanıtlaSil
  7. saçlarınız süper olmuş; instgramda önceki rengin pek yakışmadığını yazmıştım ama cilayı çok başarılı ve doğal yapmışlar ;)

    YanıtlaSil
  8. Kıyafetten önce saçlara bittimmmm. Ne kadar güzel olmuş rengi. Valla size baktıkça kısa saça çok özeniyorum ama sağolsun kabaran saçlarım saçmalama diyor her seferinde :)

    Bu kombin tam benlik olmuş, iyi günlerde giyin inş :)

    YanıtlaSil
  9. aaaaa cilayı siz mi yaptınız? ilk halini görmüştüm ama düzelmiş çok iyi olmuş cila,bu şekilde çok beğendim saçınızı.
    Bu arada çekimler harika olmuşşş, gömleğin hafif romantik havasıyla yeşillerin arasında harika görünüyorsunuz:))) çok sevdim! fistoya ben de bayılırım güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  10. Fiso gömlek çok güzel fiso bana hep çocukluğumu hatırlatır sanki o zamanlar daha revactaydi ama bence hiç modası geçmeyecek şeylerden biri saçların böyle kesinlikle daha iyi ig dende yazmıştım bi öner istersen loreal in sublime mouse kopuk boyasını 732 numarası çok iyi çok açık bal kahve diye geçiyor kapak resmindeki gibi çok açık olmuyor benimde saçlarımda rolle vardı aralarda alt renginde seninki gibiydi bu rengi denedim çok güzel oldu ve çok beğeni aldım herkes rengini sordu bende çok memnun kaldım denemek istersen onerebilirim.

    YanıtlaSil
  11. Fiso gömlek çok güzel fiso bana hep çocukluğumu hatırlatır sanki o zamanlar daha revactaydi ama bence hiç modası geçmeyecek şeylerden biri saçların böyle kesinlikle daha iyi ig dende yazmıştım bi öner istersen loreal in sublime mouse kopuk boyasını 732 numarası çok iyi çok açık bal kahve diye geçiyor kapak resmindeki gibi çok açık olmuyor benimde saçlarımda rolle vardı aralarda alt renginde seninki gibiydi bu rengi denedim çok güzel oldu ve çok beğeni aldım herkes rengini sordu bende çok memnun kaldım denemek istersen onerebilirim.

    YanıtlaSil
  12. Nilpot nasıl oldu da kadraja girmedi :)

    YanıtlaSil
  13. gömleğe bayıldımm. uyumunuz her zaman ki gibi çok güzel. cilasıyla daha doğal olmuş saçınız da. bahar esintileri yansımış artık fotoğraflarınıza. oysa Eskişehir hala kurtulamadı soğuktan.

    YanıtlaSil
  14. fotograflar çook güzel olmus keske hep görebilsek...size zaten hayranım her postunuzu merakla beklerim..sizden aldığım ilhamla ben de artık dikiyorum çok güzel bi duygu..fistolu kumaş bulunca ben de tunik yapmayı düşünüyorum..teşekkür ederim nilgün

    YanıtlaSil
  15. fotograflar çok güzel olmuş keşke hep görebilsek..size zaten hayranım her postunuzu merakla beklerim.sizden etkilenerek ben de dikişe başladım çok güzel bi duygu cidden..ilham için teşekkür ederim...ben de fistolu bir kumaş bulursam tunik yapmayı planlıyordum.sürekli takip ettiğimden galiba bazen planladığım bir projeyi birkac gün sonra sizin yaptığınızı görüyorum,şaşırıyorum ve daha bir ilgiyle blogunuzu okuyorum

    YanıtlaSil
  16. saclar cok hos olmus bende balyaj yaptirmayi dusunuyorum hic yaptirmadim su an emziriyorum kafamda soru isaretleri var bebegime zararli olur mu diye ama cok istiyorum surekli erteliyorum

    YanıtlaSil
  17. saclar cok hos olmus bende balyaj yaptirmayi dusunuyorum hic yaptirmadim bir yandan da kafamda soru isaretleri var bebegimi emziriyorum zararli olur mu diye cokta istiyorum surekli erteliyorum

    YanıtlaSil
  18. Saçların bu şekilde daha doğal görünüyor gerçekten. Akınca da ilk halindekinden daha yumuşak olucak. Benimde başımdan geçti ordan biliyorum. Resimler kartpostal olmuş, iki elin sesi var dimi ama:)

    YanıtlaSil
  19. saçlar süper, stil süper, bu uzar gider, kısaca Laçin süper :)

    YanıtlaSil
  20. ben de dikis dikmek istiyorum ama

    YanıtlaSil
  21. 3015 kişi benim vayyy be bu kadar kalabalık bir blog ilk defa görüyorum desem yalan olmaz paylaşımlarınız muhteşem olmalı :) ki öyleler de saçlarınıza bayıldım nekadarda yakışmış size sevgilerle 3015 kişi beniiiiiimmm :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.