Pazartesi, Şubat 11, 2013

Kartal Kolye ve Deri Peplum


Kendi diktiğim iki parçayı birden aynı kıyafette kullandığım cumartesi gününden bu fotoğraflar. Hem büyük yakalı deri kol mantoyu hem de deri peplum bluzu ben dikmiştim.

Bu yazımdaki deri peplumu bu sefer günlük kullanmak istedim. Kumaşı çok esnek olduğu için çizgili tshirt üzerine de rahatça oldu. Denim gömlekle de beraber kullanmayı düşünüyorum ama nasıl duracağını şimdilik kestiremiyorum.



Çizgili tshirt-H&M / deri peplum-ben diktim / kolye-markafoni / çanta ve ayakkabı-stradaivarius / jean-pull&bear / manto-ben diktim
Hayatımda ilk defa çok ciddi şekilde kilo vermem gereken dönemdeyim. Emzirmeyi bıraktığım dönem benim için bir milattı ve arkadaşlarla da belirlediğimiz bir şey var ki; anne sütü bitti, büyü bozuldu. O dönem yiyip yiyip kilo verme muhteşemdi ama bitti ve o gidenlerin hepsi geri geldi, fazlalarıyla. Üç kilo hedefliyorum, az gibi gözükebilir ama daha önce isteyerek yarım kilo bile vermediğim için benim için çok zor gözüküyor :(
 
 

35 yorum:

  1. Aynı şekilde herkes rejim yapar 3 er 5 er kilo verirken ben gram gram veririm:( 38 bedenim ama belden aşağısı problem, kalça, basen ve baldır bolgesi hep problem olmuştur:( Bende doğumdan sonra emzirirken kolay kilo vermiş 34 bedene kadar düşmüş biri olarak, sonrasında alınan kiloları vermenin nekadar zor oldugunu çok iyi biliyorum:( Hep dikkat etmek zorunda olmak çok kotü neyazikki:( Bu tarz stilettoları çorapsiz kullanimina bayilsamda çoook üşüyen biri olarak, neyazıkki yazın gelmesini beklemek zorundayım:( kombinini çok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç o kadar zayıflamadım, en zayıf olduğum zaman 58,5 tum ki ancak 36 beden olabildim :)

      Sil
  2. Çok hoş olmuş bunlar:). Bence kilo fazlası görünmüyor ama tabiki kişi en iyi kendisi bilir, bizlere gayet hoş görünüyorsunuz.. Dediğim gibi kişi kendisi öyle hissedince bazen 1 kilo bile önem taşıyor, karşısındakiler "Yok gayet isin" dese bile, en güzeli yavaş kilo verme, kolay geri gelmiyor sanki. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ben görüyorum kendimde, keşke ben de görmesem :)

      Sil
    2. insan 38 de olsa bazen fazlaliklati olabiliyor ama ii tarafi bunu zsadece kendin hissediyorsun.bisey daha 58 kilo 36 bedenmi oluo lacheen.Ben 170 -55 KİLOYUM ancak 38 de.

      Sil
    3. herkesin vücut yapısı çok farklı, ben şu an 38 im boyum 168 olmasına rağmen. 58 de 36 beden oluyorum.

      Sil
  3. http://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/2012/11/19/beslenme-listelerine-nasil-ulasabiliriz/

    bu siteyi bir incele derim o zaman:) 2 haftada kurtulursun 3 kilodan

    YanıtlaSil
  4. gerçekten doğum sonrası fotolarınıda doğum yapmış olduğunuza inanmak zor. çok zayıf görünüyorsunuz. ben de siz gibi kilo vermekte çok zorlananlardanım. umarım istediğiniz kiloları en kısa sürede verirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz gayret edebilsem olur gibi aslında ama yemeyi çok seviyorum. uğraşmam lazım.

      Sil
  5. bol bol su içmelisiniz.
    bu çok önemli bir etken.
    faydalarını biliyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  6. bu arada vücut tipimiz çok benziyor.sanırım sizde kilo aldıgınız zaman elmacıklar iyice çıkıyor..
    birde basen bölgesi kalçalardan alıyorsunuz sanırım.
    ama dediğim gibi bol bol su için lütfen.
    ayrıca bir sihir gibi olan içecekte yeşilçay.
    kesinlikle kilo aldırmamak için hep bir adım öndedir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En büyük hatam zaten su içmeyi unutmak. Yeşil çayı da ekleyeceğim.

      Sil
    2. Bende eskiden hiç içmezdim 2 gün içmediğimi biliyorum.
      Ne yaptım biliyor musunuz 2 lik çok güzel bi sürahi aldım onu dolduruyorum akşama kadar doldurup doldurup içiyorum.
      Emin olun böyle daha kolay olur ama siz iradeli bi bayansınız bence kolayca verebilirsiniz :)
      Ayrıca ben yanaklarınıza bayılıyorum :$
      Çok şekersiniz :)
      Şansınız baseniniz yok basen kolay erimiyor :(

      Sil
  7. laçincim yine süpersin;)lütfen kiloyu saplantı haline getirme çünkü böylede güzel görünüyorsun bilgisayarımın ekranı büyük olduğu halde ipince görünüyorsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok saplantı değil de artık metabolizma yavaşlıyor eğer bir önlem almazsam daha da artacak hissediyorum.

      Sil
  8. Herzamanki gibi çok hoş görünüyorsunuz.Üç kilo dediğiniz nerden baksanız 1ayınızı alır bende bu düzene alışmaya çalışanlardanım ama zor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence bir aydan fazla bile sürebilir, açıkçası onu bile bilmiyorum.

      Sil
  9. şu ara bende 1-2 kilo vermeye çalışıyorum, gün içinbde mutlaka badem ceviz, yeşil elma, maydonoz 100 gram yoğurt tüketiyorum yeşil çay günde 2 fincan içmek gerekiyormuş ama bilmem size de oluyor mu, benim feci tansiyonumu düşürüyor. evdeyken su içmeyi bende hep ihmal ederim fakat şirkette masamın üzerinde 1,5 lt su şişemi hep gözümün önüne koyuyorum. zorlanarak ta olsa içmeye çalışıyorum.ç. bakalım ne olacak sonuç

    YanıtlaSil
  10. Sizin bu mantonuza bayılıyorum yaptıklarınız arasında ilk 3'e girer kesin :)
    Keşke yiyip yiyip kg almasaydık ne güzel olurdu :)) Yüzünüzden kilo almıyorsunuz çok şanslısınız bu yüzden diğer yerler biraz dikkat edince gider ama yüze yansıyınca inanın çok sinir bozucu oluyor o yüzden fazla kafanıza takmayın, takınca da gitmiyorlar.

    YanıtlaSil
  11. Laçincim genel anlamda gerçekten ideal kilo ve görüntüdesin ama dediğin gibi ya sonrası.aynı yaştayız.bende 1 çocuk dünyaya getirdim.ben aksine doğumdan sonra zayıflayan biri oldum.geçen sene aşırı kilo aldım şantiyedede çalışmama rağmen 90 üzeriydim.15 katlı 7 blok in çık yok bir faydası ama ustalarla boğazımızda bir an boş durmazdı.temmuzda işten ayrıldım.sonrasında dikişe (sizin sayenizde:)))başladım ve baktım 46-48 bedene çıkmışım diyete başladım.aslında ben ona sağlıklı yaşam diyorum.3.5 ayda 20 kiloya yakın verdim.bloğumda da detaylarıyla yer alıyor.şimdi 40 bedenim.tabii benim için uzun boylu ve kemikli olmamdan dolayı 36 zor ama hedefim 38 beden.yaşımız hızla geçiyor ve 30'dan sonra kilo kontrolü kolay olmaz.ve insanın üzerine giydiği herşeyin yakışması acayip gurur verici. idolüm olan seninle biraz dertleştim.uzun oldu yazı kusura bakma.her zaman diktiklerini ve yaptıklarını yakından takipteyim.yine süper kombinler.sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  12. Selam, ilk defa yazıyorum sana, ama hep takipteydim, aman sakın boşver kıloyu yani takma kafaya ve yavaş yavas ver, eminimki yapabilirsin, bu kadar muhteşem şeyler diken birisi sabırla kıloyumu veremeyecek diyesım geldi, hele ben ki o monta bayıldım :) karısık yazdım affet :) Komedi oldu biraz :) Benim blogada beklerim, tatil sevenlerdensen ;
    www.gun-el.com

    YanıtlaSil
  13. Doğumdan sonra 82kg olan ve çok zor kilo veren biri olarak kalorisepeti.com la tam 22kg verdim.Şu an 60kg dayım .Her şeyi kalorisini hesaplayarak yedim.Böyle yazınca sitenin reklamı gibi oluyor ama kesinlikle hiçbir ilgim yok sadece benim gibi tatlıdan uzak duramayanlar için çok işe yaradı,tavsiye ederim ;)

    YanıtlaSil
  14. merhaba
    çok hoş görünüyorsunuz aslında bizlere ama yarım kilo almak bile insanı rahatsız ediyor. dukan diyetini araştırmanızı tavsiye ederim, bazı kesimler protein ağırlıklı diyetlerin zararlı olduğunu iddia etseler de ben 2 aydır hiçbir zarar görmedim,bilginize.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dukan aslında protein sevdiğimden bana göre iyi ama onun sitesine girip bilgilerimi yazdığımda benim verilecek kilom olmadığını söylüyor :( 25 yaştan sonra 1, doğumdan sonra 1 kilo daha ekliyor normal kiloya.
      Ama büyük kilolar vermek için ideal gözüküyor.

      Sil
    2. bildiğim kadarı ile sizin gibi az kilo vermesi gereken kişilerde haftada 2 gün, (genelde pazartesi ve perşembe günleri) protein, diğer 5gün tercihinize göre normal veya sebze+protein olacak şekilde bir beslenme şekli öneriliyor, tabi ki sebze+protein yaparsanız oldukça hızlı bir şekilde kilo verip güçlendirmeye geçersiniz. tabi bunlar benim bildiklerim yinede bir bilene danışmak faydalı olur.

      Sil
  15. Xos gorunurler,hamisi bir-birine yarasir.sizin modeller kimi fotoqraf cekdirme durusunuza hayranim)

    YanıtlaSil
  16. Dukan diyetini kesinlikle hic kimseye tavsiye etmiyorum.. ne 100 kilo olup 30 kilo vermek isteyene nede. 3-5 kilo fazlasi olana... gercektende hakkinda yazilan olumsuz tum yorumlar dogru... diyet bittikten bir kac sene sonra zararlari ortaya cikiyormus... tek tip yenilen herseye karsiyim... zayiflamak sadece yememekle ve diyetle olmuyor malesef sporla desteklenmesi gerekli..ve surekli yasam tarzimiz olmali...

    YanıtlaSil
  17. Bence çok hoş bir annesinn, zayıflamaya vs. ihtiyacım yok.
    Minik bebişimiz büyüdüğünde zaten onunla geze geze anne kız incecik oluverirsiniz :)

    YanıtlaSil
  18. Bende 34 bedenim kilo almak istiyorum 163 boy 46 kiloyum herkesin derdi başka :)

    YanıtlaSil
  19. Sevgili Laçin,sessiz bir şekilde hep seni takip ederim,blog yazmama neden olan kişilerden birisin.Bu yüzden bu yorumu yazmadan geçemeyeceğim.Gayet iyi görünüyorsun,bu görünüşünde sabit kaldığın sürece bence bir problemin yok.Ama,kendini daha fit hissetmek ve de ısrarla kilo vermek istersen kardiyo çalış derim.Özellikle açıkhava da oksijeni bol bir yerde tempolu yürüme ya da koşma öneririm(bir fizyoterapist olarak)Son birşey daha,ne zaman diyet fikri aklıma düşse daha çok yerim,umarım sen de durum farklı olur :)

    YanıtlaSil
  20. Bu pantalon sana çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
  21. merhaba yaklaşık 3 4 aydır blogunuzu takip ediyorum ve cok tatlı oldugunuzu söylemek isterim bazı ürünlerinizi sattığınızı fark etti bu deri peplumun ve kabanın fiyatları ne kadar acaba

    YanıtlaSil
  22. merhaba yaklaşık 3 4 aydır blogunuzu takip ediyorum ve cok tatlı oldugunuzu söylemek isterim bazı ürünlerinizi sattığınızı fark etti bu deri peplumun ve kabanın fiyatları ne kadar acaba

    YanıtlaSil
  23. resimleri daha büyük kocaman yaparmısınız tıklayınca büyüsün diğer sitelerdeki giibi kocaman olsun bi zahmet

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.