Çarşamba, Temmuz 04, 2012

Yırtık Jean Etek

Rüzgar' ın doğumgününe giderken Nil' le pek uyumluyduk. İkimizde de jean etek vardı. Bu yazımda anlattığım Lcwaikiki eteğin modifiye edilmiş haliydi. Yalnız boyun konusunda hata yapmışım, biraz daha kısa olmalıymış, bu boyla -düz sandalet de giyince- zaten ince olmayan bacaklarım Roberto Carlos olmuşlar :) Bunda annemle geçirdiğim üç haftaya yakın sürenin de etkisi var tabii; sağolsun devamlı yedirdiği için kilo alıp döndüm.
Beyaz bluz ise Mango' dandı, sandaletler Charles&Keith.


Nil' in alttaki fotoğraflarını ise önceki yazıya koymayı unutmuşum. Bütün gün oynadığı balonlarla pozlarından. (Nil' in üst-başını da yazayım bari : tshirt-H&M / etek-baby gap/sandalet-zara)

7 yorum:

  1. Etek çok güzel olmuş,eline sağlık. bacaklarının kalın görünmesinin nedeni bence sadece sandaletin... Bileğini kapatmayan bir şey giyseydin belki daha iyi olurdu ? Bu arada Nilpotun bıngıl bıngıl bacaklarını ısırmak istiyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Nil de sende çok tatlısınız maaşallah :))) etek çok başarılı olmuş içerdeki eteklerden biri yakın zamanda bu hale gelecek :)))


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. :))) Eşimde bana roberto carlosum dıye takılıyo :) ama ben mutluyum :) varsın desin, yaaa bazen işte kısa gıyınce şöööle biraz ıınce olsaydı dıyorum evet nasıl becerebılırız bunu bı fıkrın varmı? dizden aşşasını nasıl inceltebılırız?

    bu arada ben gıriyorum bakıyorum hep Nılın fototgraflarına allahım benımde bole kızım olsun diye Maşşaallh onu yerım benn operım kollarını totosunu heryerını herherrr yerım onu :) bitiyorum Laçinn kuzunaa:)

    YanıtlaSil
  4. sevim özerli doğan4 Temmuz 2012 22:14

    yerim ben onun tombik ayaklarını niloşşş

    YanıtlaSil
  5. eteğin boyunu biraz kısaltsan daha güzel olabilir. nil süper.

    YanıtlaSil
  6. haha hiçte değildi carlos marlos gayet tatlıydın. bir de fırsat olmadı söylemeye cilt süper artık

    YanıtlaSil
  7. nil çok tatlı.yerim ben o tombiş bacakları...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.