Cuma, Temmuz 13, 2012

Assos' ta Nilpot


Assos Nil' e şimdiden yaradı. Arkadaşlarıyla oynuyor, denize giriyor; geç yatıp geç kalkıyor Bodrum' da olduğu gibi. Buranın en büyük artısı biri 4 ay, biri 9 ay büyük olmak üzere iki akranının olması. Geldiğimizden beri hem birkaç kelime daha öğrendi, hem de kendi başına kaydıraktan çıkıp kaymak gibi fiziksel gelişmeler kaydetti. Çocuk kesinlikle açık havada, bahçeli yerde çok daha rahat büyüyor.


Bunların dışında tam konuşamamanın verdiği sinir harpleri devam ediyor. Dikkatini başka noktaya çekebilirsem sorun olmuyor da bazen vazgeçmesi çok zor oluyor.
Buranın tek zorluğu odaya çıkıp uyuması 1-1,5 saat alıyor. Bir türlü oyundan kopamıyor, aklı hep arkadaşlarında kalıyor. Uyku moduna girene kadar odada da kitap falan okuyoruz ama nafile, evdeki gibi yatmak istemiyor. Burada bütün gün oyundan yorulur sızar diye umut ediyordum ama fazla oksijenden midir bilmiyorum, enerjisi bir türlü bitmiyor.

13 yorum:

  1. maşallah dedim en son resme bakarken çok şeker:)

    YanıtlaSil
  2. yerim seni Nilpot, çok tatlısın! Maaşallah diyorum laçin...

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı maşallah. arkadaşlık yapıyor olması ne güzel bizimki de 16 aylık olucak neredeyse ama daha pek arkadaşlık yapamıyor akranlarıyla.

    YanıtlaSil
  4. Allah daim etsin huzurunuzu, sağlığınızı, mutluluğunuzu inşaallah...
    Resimleri gördükçe, atlayıp otobüse yanınıza gelesim var :)

    YanıtlaSil
  5. oyy cok tatlısın nıl :)

    YanıtlaSil
  6. gözaltından belli,baksana şunun haline :) annesi senin işin çok zor çok :)

    YanıtlaSil
  7. Nil'in saç rengide cok güzel,harika bi cocuk yaa:)

    YanıtlaSil
  8. ay bayılıyorum Nilpota ya:) Çok tatlııı, maşallah size.Ve hakikaten saçlarını böyle iki yandan toplayınca Sevimli Canavarlar filmindeki küçük kıza benziyor:)) O da çook sevimli bişey zaten:)

    YanıtlaSil
  9. Maşallah sana nil.Sen çok güzel bir kız olacaksın.

    YanıtlaSil
  10. Laçin hanım asıl tatilden dönünce problem başlıyor benimkiler 15 gün eve alışamıyorlardı.

    YanıtlaSil
  11. Yaaaa ama böyle de şirine olunmaz ki maaşallahh 41 kere maaşallah; Çakılın vücut bulmuş hali :)) kesinlikle katırlıyorum çocuk bahçeli evde daha mutlu ve daha çabuk büyüyo keşke bende öyle bir imkana sahip olabilsem ... (firuze tunce )

    YanıtlaSil
  12. Hani derler ya büyüdü sıraya karıştı Hamileliğiniz dün gibiyken şimdi arkadaş bile bulmuş kendine nazar değmesin maşallah Resimler çok şeker çok tatlı

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.