Cumartesi, Ocak 30, 2010

Pastel Bandaj Elbise Bitti

drape_elbise2
Günlerdir süren çalışmalarım sonunda bu akşam giyeceğim elbiseyi bitirdim. Tam deli işi oldu çünkü bütün kumaş parçalarını jarse astara iğneleyip sonra elde diktim. Üstelik dikerken terzi mankeninin üzerinde durması gerekiyordu, başka türlü istediğim gibi olmayacaktı.
Düzenli bir sonuç istemediğim için farklı şekiller kullanmaya çalıştım. Yanlarda drape şeklinde başladım ama kumaşları üstten diktiğim için bandaj görünümünde oldu. Kumaşları yer yer dalga şeklinde bazen de paralel şekilde geçirdim. Sonuç istediğim gibi oldu, bu akşam giyip üzerimde de fotoğraflayacağım.

kendime not: Bundan sonra hiçbir terzi-moda eviyle pazarlık yapmayacağım. Şu sadece drapesinden dolayı beni zorlayan elbiseyi parayla yapabileceğimi zannetmiyorum. Bunun daha ne zorlarını dikiyorlar...

11 yorum:

  1. ben elbisenin güzel olup olmadığına kesinlikle senin üzerinde karar veriyorum çok güzel taşıyosun:)o yüzden sabırsızlıkla fotoları bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. renklere bayıldım!! üzerinde cok cok güzel duracagına eminim :) fotoları merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. moda_kesh e kesinlikle katiliyorum simdi cok sevemedim ama kesin ustunde cekince ben nasil begenmemisim ki bunu diye sasiricam:) cunku hep oyle oluyor:)

    YanıtlaSil
  4. pastel tonları renkler çok güzel ayrıca elbisede çok hoş :)))güle güle giyyyy

    YanıtlaSil
  5. pek hoş olmamış gibi.ama giyildiğinde farklı bi hava kazanabilir..

    YanıtlaSil
  6. ben de şu an pek fazla beğenmeyenlerdenim ve üzerinizdeki fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorum. kimbilir belki de fikrim değişir?

    YanıtlaSil
  7. Hmm elbise çok güzel olmuş reklerde çok uyumlu eline sağlık ama dikiş biraz büzmüş gibi

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten de mankenin üzerinde hâla eksik gibi görünüyor özellikle yakası çok boş geldi nedense gözüme Laçincim.Sanki gerçek bandajları sarmışsın gibi ,mumya elbise:)

    Arkasının dikişleri (ütüsüzlüğünden belki)özensiz görünüyor.Fakat her askıdaki yada terzi mankenin üzerinde ki elbiseni-kıyafetini önce pek beğenmem ama sen giyince bambaşka bir hâl alır o kıyafet.Hani "çuval giyse yakışıyor"tanımı senin için çok geçerli,güzel enerjin ve harika fiziğinle çok iyi taşıyorsun herşeyi.Aksesuar seçiminle,ayakkabı tercihinle saç-makyaj yapmana bile gerek kalmadan çok hoş fotoğraflar veriyorsun.

    Sabırsızlıkla enfes pastel tonlarındaki bu elbisenin üzerindeki fotoğrafı bekliyorum canım.

    YanıtlaSil
  9. bence hoş olmamış ama emeğiniz için ellerinize sağlık :) sema

    YanıtlaSil
  10. off bu elbise ne kadar emek varya...yapan ellere saglık.renklerın uyumu cok iç acıcı :) üzerinde görürsek daha da güzel bir iş çıkardıgın ortaya cıkar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.