Perşembe, Ocak 07, 2010

Fashionary' den Sürpriz

fashionary_1

Burada fashionary adlı stilist kitap/defterinden ve sitede bulunan indirilebilen silüetlerden bahsetmiştim. Benim bu yazımdan sonra (yaklaşık iki hafta önce) Fashionary' nin kurucusu Penter bana çizimlerimi çok beğendiğini ve kitabı hediye etmek istediklerini belirten bir mail gönderdi.
Bu tamamen sürpriz oldu bana çünkü benim yaptığım amatör çizimlerdi, onları da normal kağıtlara yapmak bana yetiyordu. Çok sevindim tabii ki ve adresimi verdim.
Hong Kong' tan bana ulaşması on üç gün falan sürdü, şu an elimde ve hayranlıkla inceliyorum. Herhalde birkaç gün sadece bakacağım, çizmeye kıyabileceğimi zannetmiyorum...

(Etsy' de burada satılıyor, almak isteyenler bakabilir.)
fashionary_2

23 yorum:

  1. Okadar uzaklardan böyle güzel bir süpriz,

    Hediyesi olmasa bile takdir edilmek süper güzel birşey!

    Güle güle kullanmanı diliyorum Laçin!

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi etmişler laçin ablacım çizimlerin çok güzeldi ondan etkilenmişler.Bunlarla daha daha harika olur :))

    YanıtlaSil
  3. ne hoş bir sürpriz olmuş, güle güle kullan ;D

    YanıtlaSil
  4. Ne guzel bir surpriz yapmis.Hala iyi insanlar var yani :D defteri hemen kullan bize de goster ama

    iyi gunlerde kullan

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Harikaymış doğrusu:) Hayırlı olsun:))

    YanıtlaSil
  6. tebrikler canım :) ne güzel!

    YanıtlaSil
  7. mukemmel şeyler cızersın bununla ozene bozene ay ne guzell gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  8. tebrikler laçin ,
    tasarımlarının ünü sınırları aştı desene :) çok güzel bir haber bu

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel bir sürpriz!:)
    Bu Sketch Book eminim cok i$ine yariyacaktir.

    Cizmlerinde bence gayet güzel.;)

    YanıtlaSil
  10. ne güzel bir sürpriz olmuş senin için.Biri bana da yapsın böyle bir şey :) ve ikea dan aldığım scrapbooking sayfalarını kullanmaya kıyamayıp bende gidip 2 paket daha satın aldım :)

    YanıtlaSil
  11. uzun süredir sessizce izliyorum sizi..ilham alıyorum çoğu zaman ama en çok da günüme anlam katıyorsunuz..acaba bugün neler yazdınız diye merakla açıyorum internetimi..çok sevindim kitap/deftere sahip olmanıza..çok istiyordunuz..ben de moda tasarıma ilgi duyuyorum ama onu almaya gücüm yetmez çünkü öğrenciyim..şimdi daha sabırsızlıkla bekliyorum çizimlerinizi ve diktiklerinizi belki bir kaç yeni bir şey daha öğreniriz bu sayede..bizi yazılarınızdan mahrum etmeyin ve kendinize çok çok iyi bakın..

    elif

    YanıtlaSil
  12. wow harika! güle güle kullan ^_^
    (kullanmaya kıyabildiğin zaman yani hihi)

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar ho$ bir jest olmus, cok sevindim senin adina. Bu kaliteli ve ozgun cizgini devam ettirdigin surece her zaman dikkat cekeceginden ve boyle ho$ suprizlerle karsilasacagindan eminim. Kitabini guzel gunlerde kullan, skec cizimlerini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  14. merhaba lacincim çok sevindim senin adına,inşallah kitap sana yeni ve birbirinden güzel tasarımların ilhamı olur.bu kitap benim de çok ilgimi çekiyor türkiyeden sipariş gibi bir imkan var mı??

    YanıtlaSil
  15. güle güle kullan canım ^_^

    YanıtlaSil
  16. laçincim çizimler gerçekten süperdi ama bu konuda hiç mütevazi olma:) ben bu defteri çok beğenmiştim ve şimdi etsy'de olduğunu okuyunca çok mutlu oldum çünkü almak istiyordum. benim çizim özürlü olduğum göz önüne alınırsa bu defteri mahvedeceğim anlamına gelir ama madem ki dikiş öğreniyorum hayalimdekileri yamuk yumuk da olsa çizmek için harika bir kaynak olur:) teşekkürler&tebrikler canım

    YanıtlaSil
  17. merhaba laçin.ben de uzun süredir takip ediyorum ama bu ilk yorumum.çok sevindim ve imrendim doğrusu.benim de tek hayalim moda tasarımdı ama olmadı muhasebeci oldum ne alaka değil mi? ama heves dersen halen var.uygulama yok.sevdiklerinle beraber çok mutlu,başarılı ve huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle.

    YanıtlaSil
  18. yazıda verdiğim etsy linkinden satın alabilirsiniz, Tr ye gönderiyorlar gördüğünüz gibi :))

    YanıtlaSil
  19. hawin1@mynet.com9 Ocak 2010 17:49

    ben sizi şimdiye kadar büyük bir kayifle ama sessiz izleyenlerdenim çogu zaman sadecesizin sayfanıza bakıp kapatmışımdım pc bazen yazılanları okuyunca yükseksesle gülmüşümdür .en çok ta babaanne fönüne benzetmenize:) ben de öyle fönlerdim o ana kadar,hediyeniz süper eminim çok faydasını göreceksiniz ,bende çizimle uğraşmayı seviyorum,etsy den yabancı bir siteden alışveriş yapmam çok zor,türkiyeden bunu temin edebilme imkanı olabilirmi acaba siz bu konudaeminim bilgilisiniz dir .yardımcı olabilirseniz sevinirim.hayatınızı masal tadında geçsin dilerim

    YanıtlaSil
  20. Merhaba Laçin,
    Bu, hazine bulmak gibi bişiy, senin adına çok sevindim :)
    Bu arada ojen çok hoş, merak ettim doğrusu????
    Olcay

    YanıtlaSil
  21. Gerçekten güzel bir jest olmuş laçincim. Alakasız olacak ama ojenin nosunu öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.