Pazartesi, Temmuz 22, 2019

Gözalıcı Masalara Modernist Yaklaşımlar


Sevgi ve özenle yapılan yemekleri şık sofralarda sunmak herkesin hoşuna gider. Damaktan önce göze hitap eden sofralarda, dostlarla yenen bir akşam yemeği, ailecek yapılan kahvaltılar, misafirler için hazırlanan atıştırmalıklar… Hepsi şık sofralarda yendiğinde, sıradan öğünler olmaktan çıkar ve birer şölene dönüşür. Taze çiçekleriyle bir vazo, tertemiz örtüler, tabaklar, çatal bıçak takımları, bardaklar hepsi sevdiklerimizle daha da güzelleşir.

Örneğin; siz de masa düzeninizde ufak tefek değişiklikler yapıp, sofraya zarif detaylar ekleyerek ve en önemlisi doğru parçaları seçerek çok daha şık masalar hazırlayabilir, sevdiklerinize özenli sofralar kurabilirsiniz. İşe çatal bıçak takımı gibi temel bir ihtiyaçtan başlayabilir ve sadece bu değişiklikle bile masalarınızı çok daha şık bir hâle getirebilirsiniz.

Her Sofranın Müdavimi: Çatal Kaşık Setleri

Çatal kaşık takımı seçerken çoğunlukla bir tercih yapmanız gerekir ya estetik olanı alacaksınızdır ya da işlevsel olanı. Her sofrada kullanacağınız bu ürünlerin elbette ki zevkinizi yansıtmasını istersiniz ama yine aynı sebepten çatal ve bıçaklar işlevsel de olmalıdır. Peyniri bile kesemeyen bıçaklarla ya da bir türlü batmak bilmeyen çatallarla uğraşmayı istemezsiniz.

İkisini tek bir sette bulduğunuzda ise başka bir soru işareti ile karşılaşırsınız; acaba dayanıklı mı? Öyle ya, çatal bıçak seti, her öğünde kullanılan ve belki de mutfağın en sık yıkanan malzemelerindendir. Yemek asitlerine, suyun kirecine ve deterjan aşındırmalarına maruz kalırlar. Bu yüzden kullanılan malzeme kaliteli ve dayanıklı olmalıdır. Dayanıklı çatal bıçak takımı alacağım diye de zarafetten ödün vermeyi istemezsiniz. Bir diğer önemli nokta da çatallarımızın, kaşıklarımızın, bıçaklarımızın sağlığa zarar vermeyen ve paslanmayan malzemelerden üretilmiş olmasıdır. Çünkü hepimiz sevdiklerimize en iyisini sunmak isteriz.

Hem İşlevsel Hem De Zarif Detaylar

 Peki hem estetik hem işlevsel hem dayanıklı üstelik son derece de sağlıklı bir çatal bıçak takımına sahip olmak istemez misiniz?

Cevabınız evet ise 160 yıllık tecrübesini, üretimlerinin her aşamasında kullanan ve mutfaklarınızın çehresini değiştiren WMF çatal kaşık bıçak setlerine bir göz atın deriz.

Promargan Protect paslanmaz çelik teknolojisi ile WMF çatal bıçak setleri, minimal tasarımında gizlediği zarafetinden beklenmeyecek kadar dayanıklı ve sağlamdır. Sofralarınıza kaliteli bir duruş katar ve her sofraya uyan sadeliği ile sizi, ayrı ayrı takımlarla uğraşmak zahmetinden kurtarır.

Örneğin; çatal bıçak setinizi emaye bir sofra takımı ile kullandığınızda şatafatlı, ince porselen
tabaklarınızla kullandığınızda kaba durmaz. Ayrıca bu setlerin içeriğinde bulunan yardımcı servis elemanları ile sofralarınız bütünsel bir görünüm kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.