Pazartesi, Nisan 17, 2017

Bu Yaz Tatile Giderken Yanınıza Almanız Gereken T-shirt Modelleri


Hem erkekler hem de kadınlar tarafından her mevsim tercih edilen, hemen her türlü kombine dahil edilebilen t-shirt’ler, günlük giyimin yeri doldurulamaz parçalarıdır. Dışarıda, evde, farklı aktiviteleri gerçekleştirirken hatta uyurken dahi tercih edilen, özellikle de sıcak havalar için ideal olan bu ürünler, doğal olarak yaz aylarında “Bugün ne giyeceğim?” sorusunun da en popüler cevabı haline gelirler... Bu yüzden, yaz sıcağının kapıda olduğu şu günlerde, tatil bavulunda mutlaka olması gereken t-shirt’lere ve hangi parçalarla kombinlenerek giyilebileceklerine kafa yormaya başlamanın tam sırası…
Eğer tatil için gittiğiniz yerde giyecek sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız, bu yaz için önerdiğimiz t-shirt modellerinin yer aldığı bu listeye göz atmadan bavulunuzu hazırlamayın deriz! İşte bu yaz tatile giderken mutlaka yanınıza almanız gereken t-shirt modelleri…
Beyaz Yuvarlak Yaka T-shirt’ler

Gündelik hayatta olduğu gibi tatilde de bizi kurtaracak olan kıyafetler, beyaz yuvarlak yaka t-shirt’ler olacak.  Yazın en sıcak günlerinde tercih edeceğiniz kot şort ve kot eteklerin üzerine bu t-shirt’leri giyerek, siz de sade ve rahat bir tarz yakalayabilirsiniz. Gündüzleri parmak arası terliklerle ve şortlarla kombinleyebileceğiniz beyaz t-shirtleri, akşamları da göz alıcı renklerde bir çift stiletto ve clutch çanta ile tamamlayarak tatilde gerektiğinde rahat, gerektiğinde ise çekici bir görünüm elde etmeniz mümkün. Eğer kıyafetinize hareket katmaya gerek duyarsanız da, t-shirt’ünüzü renkli taşlı kolyeler ile süsleyerek daha göz alıcı bir şıklık elde edebilirsiniz. Spor bir tarz için ise, beyaz yuvarlak yaka t-shirt’ünüzü dar bir jean ve fazla göze batmayacak aksesuarlar ile tamamlamanızı öneririz!
Baskılı T-shirt’ler

Yazı ya da resim baskılı veya nakışlı kısa kollu t-shirt’ler, her zaman oldukları gibi bu sene de çok moda! Dolayısıyla siz de birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımları ile göz alacak baskılı t-shirt’lerden bol bol yanınıza almayı unutmayın… Günlük aktivitelerinizde her zaman tercih edebileceğiniz bu parçaları, plajda da mayo veya bikinilerin üzerine giyebilir, güneşten korunurken aynı zamanda oldukça havalı bir tarz da yakalayabilirsiniz!
Uzun Kollu T-shirt’ler

Yazın serin akşamlarında ihtiyaç duyabileceğiniz uzun kolluları bavulunuza koymayı unutmayın! Yanınıza alacağınız bir adet uzun kollu t-shirt bile, havanın aniden serinlediği yaz akşamlarında sizi üşümekten kurtarabilir. Ayrıca, evler ve oteller gibi, klimanın etkisi ile zaman zaman oldukça soğuk olabilen iç mekanlarda üşütme ihtimalinizin olduğunu da aklınızdan çıkarmayın... Dolayısıyla yanınıza uzun kollu t-shirt alırken mümkün olduğunca hem evde, hem de dışarıda kullanabileceğiniz modelleri tercih etmeye çalışın. Farklı üst modelleri için tıklayın.
Polo Yaka T-shirtler

Spor şık giyim tarzının vazgeçilmezlerinden olan polo yakalı kısa kollu t-shirt’ler, yaz tatilinizde de hem gündüz hem gece rahatlıkla giyebileceğiniz parçalardan. Spor kesimli polo yakaların sarı, kırmızı, pembe gibi yaz sezonuna uyan sıcak tonlardaki renkleri; etek, kot şort veya kot pantolonlarla kombinlendiklerinde son derece hoş bir görünüm ortaya çıkıyor. Yaz akşamlarında dışarı çıkarken hem konforlu hem de şık bir seçenek arıyorsanız, Bonprix polo yakalı t-shirtleri tatile giderken valizinize atmayı unutmayın!

1 yorum:

  1. Çok güzel örnekler var bon-prix 'de choker detaylı olanları özellikle sevdim. Yazın t-shirtler pamutlu dokularıyla tercih sebebi gerçekten.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.