Çarşamba, Eylül 28, 2016

Zaful Desenli Elbise



Yazı bitirdik; bronz tenler açıldı, elimiz koyu renklere gitmeye başladı. Bu dönemde desenli tercih etmek soğuyan havayla bozulan moralleri az da olsa düzeltiyor. 


Güzel elbise modeli bulmakta zorlananlar için burada bir çok seçenek var. Maksi ve 3/4 (midi) boylar bir süredir çok var, yazlık modelleri de üzerine kazak giyerek kullanabilirsiniz. 

Zaful' dan daha önce de bahsetmiştim, gönderimi Hollanda' dan yaptığı için daha kısa sürede geliyor ve diğer sitelerden farklı ürünler bulabiliyorsunuz. Bu elbise de oradan verdiğim son sipariştendi. Genelde bedenler küçük olur ama bu elbiseyi M beden almama rağmen oldukça büyük geldi.
(zaful' u instagramdan da takip edebilirsiniz)


Henüz babetleri kullansam da bu elbise botla da kullanılabilir bence. Yazlık-kışlık kaldırırken ben ayakkabıları da komple kaldırdığım için  (bazalar sağolsun) henüz kışlık ayakkabıları çıkarmadım ama zamanı gelmiş bile. 




elbise-zaful / ceket-shein(eski) / ayakkabı-zara / çanta-bershka / gözlük-balenciaga

4 yorum:

  1. Laçin Hanım merhaba,

    Zaful dan gömlek sipariş etmek istiyorum. Harika etnik desenler var. ancak bir konuda kafam karıştı. Ben Türk usullerine göre large beden giyiyorum. Sitede gösterilen L yani EU da 34 olan bizim XS bedene tekabül ediyor. XS un üstünde başka bir beden yok neredeyse. Ben mi karıştırdım. Large yazdığı Large değil mi. Değilse XSmall çok küçük değil mi. İçim eridi. Beni bu konuda bilgilendirmeniz mümkün mü? Teşekkürlerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba elif hanım,
      Bu tarz sitelerde bedenler bizim alışık olduğumuz bedenlerle tutmuyor. Üstelik her ürüne göre de değişiyor.Bu siteler için en sağlıklısı ürünün açıklamalarında yazan ölçülere göre bedenini belirlemeniz. Gömlek için omuz-göğüs ve bel ölçüsü yeterli olacaktır.

      Sil
  2. Merhaba zafuldan yaptığmız alışveriş kaçgünde geliyor acaba bide iadehakkımız varmıdır?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.