Pazar, Şubat 09, 2014

Yoğun


Bloga yazı yazmayalı bir hafta olmuş, çok uzun zamandır bu kadar ara vermemiştim. Bu seferki de tahmin edebileceğiniz üzere zorunluluktan oldu.
Bütün haftayı genel olarak (cumartesi tam gün dahil) işe git, eve gel, yemek ye, Nil' le ilgilen-uyut, uyu, gece Nil' e on defa kalk ( biraz burnu tıkalı bu ara, bir de devamlı rüya görüyor), sabah oldu işe git eylemlerinin sıralanmasıyla geçirdiğim için evde bilgisayarı açmaya bile fırsatım olmadı. Zaten bilgisayarda bütün gün çizim yapınca akşama açabilecek sağlam göz kalmıyor bende. Dikiş makinesiyle ise sadece bakışmakla yetiniyoruz. Dikiş dikecek kadar boşaltamıyorum kafamı. Hala bu yoğunluğa alışabilmeyi ümit ediyorum. Vitamin almaya başladım, biraz daha iyiyim o yüzden. Alışacağım inşallah bu yoğun tempoya.



 
Buz gibi bir günde çekilmiş fotoğraflardan bunlar. Normalde kışın şort giymeyi pek tercih etmem, bu da istisna oldu o yüzden. Yazın daha çok severek giyeceğimden eminim.
 
kazak-sheinside / parka-sheinside (geçen seneden,bu sene benzeri bulunabilir)
şort-chicnova / bot -mecrea.com / bere-choies

5 yorum:

  1. Umarım bu tempo yüzünden yazmayı bırakanlardan olmazsınız. Bu yoğun günlerinizde size kolay gelsin.

    Ayrıca şort gerçekten yaz için ideal gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bundan 7 sene önce ilk yazmaya başladığımda da çalışıyordum ama o zaman ne evliydim ne de çocuğum vardı, her şeye bol bol vakit ayırabiliyordum. Bu seferki işim hem çok yoğun hem de eve gelince kızımla ilgilenmek istiyorum, bir şekilde düzene girecek tabii ki ama ne zaman bilmiyorum.

      Sil
    2. İş hayatında insan ailesine, kendisine ve sevdiği şeylere vakit ayıramayınca kendini kötü hissediyor (kendimden biliyorum). Umarım en kisa zamanda üstesinden gelirsiniz. Ne de olsa zamanla insan her koşula adapte olabiliyor. :)

      Sil
    3. moralini bozmak gibi olmasın ama eskisi gibi yoğun olarak blog yazabileceğini sanmıyorum.. o tempoya alışılıyor bir şekilde ama zaten hep başka başka şeyler de çıkıyor hastalık, gezme, misafir vs vs... başka da birşey yapmaya çok az vakit kalıyor.

      Sil
  2. Umarim diledigin gibi bir istir, ve huzurla,mutlu calisirsin. Gerisi de iyi olur insallah ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.