Pazar, Ocak 26, 2014

Saks Mavi ve Ekose


İşe başladığımdan beri -bir aydan fazla süredir- blogu boş bırakmamak için büyük çaba harcıyorum resmen. Fotoğrafları işe gitmeden önce on dakikada çekip koştura koştura gidiyorum. Akşam eve gelip yemek-Nil' in uyku faslı gibi işleri hallettikten ve biraz oturduktan sonra bilgisayar başına geçip yazı yazıp yatıyorum. Bazen bilgisayarı açmaya bile halim olmuyor. Benim hayat da bu ara hızlı çekim yaşanıyor anlayacağınız.
Yine herkes gibi yapmam gereken şeyleri atlayabiliyorum, bazen kızıma hiç vakit ayıramıyorum, birçok şeyi unutuyorum, yani yetişemiyorum. Ama güzel, günleri dolu yaşamadıkça o günler boşa gidiyor gibi geliyor bana.




 
kaban-choies / pantolon-sheinside / bot-bershka / çanta-stradivarius / bere-annemin örgüsü

5 yorum:

  1. Çok yakışmış maviler bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. saks mavisi sana yakışıyor,daha çok kullanmalısın bence.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. sevgili Laçin, sitenizi uzun süredir sessizce takip ediyordum:) kombinler, renkler, fotoğraflar her şey çok güzel...bu renge de bayılırım. size çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  4. mrb bloğunuzu uzun zamandır takip ediyorum çok hoş şeyler paylaşıyosunuz mavi kabanınıza bayıldım çok yakışmış size

    YanıtlaSil
  5. Çalışırken hem iş, hem ev, hem blogu yürütmek gerçekten çok zor oluyor.Bunun üzerine yayınladığımız şeyler kendi dikişlerimiz olunca bir o kadar da dikmek zaman alıyor tabii kj. Hazır şeyleri yayınlasak elbette çok daha kolay olurdu blogger olmak.Ben de blogumu hiç ihmal etmek istemediğim için resimleri önceden toptan düzenleyip, postları stokluyorum. Sonra da sırayla yayınlıyorum. Eğer siz de her gün post yazmakla baş edemezseniz bu yöntemi tavsiye ederim :) Naçizane blogum : http://sevimcolak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.