Cumartesi, Ağustos 03, 2013

Yağmurlu bir gündü


Yağmurlu bir gündü diye başlamak istedim ama öyle değildi yağmurlu ancak bir saatti ve ben o saati buldum fotoğraf çekmek için geçen gün. Uzun yazacak vaktim yok, bir süre bloga vakit ayıramayacağım gibi gözüküyor.

Nil tuvalet eğitimini bezini atarak kendisi başlattı; ilk gün faciaydı, ikinci gün müthişti, üçüncü gün kötüydü, dördüncü gün yani bugün iyi gidiyor şimdilik.
Sabırlı olmam lazım, sabırlı olmam lazım...
Herkese iyi hafta sonları..
 
tshirt-h&m / tulum-sheinside / sandalet-h&m

7 yorum:

  1. Yaratıcı ama bir o kadar da kaliteli proje ve postlarınız var. Severek takip ediyorum... Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.Sheinside dan sık sık alış veriş yapan birisiniz.Son zamanlarda alış veriş yaptığınız oldu mu?Ben sitesinde shipping sayfasında Türkiye'yi bulamadım.Bir değişiklik mi oldu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam sheinside dan Laçin sayesinde alışveriş yapmaya başladım, Çok memnunum:) Türkiye görünmüyor ama hiçbir sorun yaşamadım 15-20 günde kapınıza geliyor kargo..

      Sil
  3. Tulumla çok şirin olmuşsun. Ben kızıma tuvalet eğitimini ödüllendirme yöntemiyle uygulaştım yani rüşvette diyebiliriz buna =)) Çok çok faydası olmasada bu işte sende dene derim...

    YanıtlaSil
  4. bizde geçen hafta bıraktık 24 aylık alen tuna .. gerçekden çok sabırlı olmak lazım allah kolaylık versin .. :) ama inanılmaz rahatlık hem onlar için hemde bizim için :) iyi şanslar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.