Salı, Mayıs 21, 2013

Üç Şey


Aliexpress alışverişlerim sonunda ulaşmaya başladı. En uygun fiyatlı ama en kalitelileri kesinlikle bu takılar oldu. Eğer bir aydan fazla bir sürede gelmesine razıysanız bu satıcının ürünlerini tavsiye edebilirim.


Dikip bitirdiğim parçalar. Menekşeli elbiseyi zaten üzerimde görmüştünüz, ilk fırsatta da çizgili eteği fotoğraflayacağım. Onun da etek ucuna önce sürfile yapıp sonra paça telasıyla yapıştırdım.


Çok uzun süre önce yaptığım ve unuttuğum kolyelerden. İnci-mercan ve turkuaz uyumunu çok seviyorum. Özellikle mercan ve turkuaz birbirleri için yaratılmışlar bence. (otobüslü tshirt sheinside' dan)

24 yorum:

  1. evet bu aralar bedne bir çizgili etek istiyorum.... güle güle giyyy

    YanıtlaSil
  2. laçincim elbise de, etek de çok güzel olmuş, etek pileli ve kemerli mi?


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba.2 gün önce gittigidiyor'dan bir bikini aldım 45 liraya.Aynı bikini bu sitede 10-15 dolar arası.Senden cesaret alıp başka bir bikini sipariş verdim.İnşallah sorunsuz bir şekilde elime ulaşır da alışverişe devam ederim.Çok teşekkürler bu siteyi paylaştığın için.Sende aldıklarını güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip numarası da verdikleri için kaybolmuyor genelde ama çok sürüyor tabii gelmesi.

      Sil
  4. Laçincim merhaba
    bahsettiğin siteden alışveriş yapmak istiyorum fakat kargo ücreti tahmini olarak ne kadar gelir.ben taş çatlasın 20 usd lik bi ürün için ne kdr kargo ödüyorum

    YanıtlaSil
  5. lütfen cevapp lütfennn alışverişi bitirmek üzereyimmm :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kargo ücretsiz oluyor genelde, ürün detaylarında yazar.

      Sil
  6. ozaman sorumu daha detaylı sorayım ve senden cevap gelene kadar alışveriş flan yapmayayım :))
    1.sorum şu.4-5 adet ayakkabı ve bi kaç tanede takı siparişi veriyorum.burda ödeme şekli olarak gemi ile ve dhl ile var.ben gemi ile geldiğinde hiç br ücret ödemiyor muyum kargo bedeli olarak?sadece teslimatın nasıl olduğunu ve kargo ücreti olarak fayiş bedeller mi ödüyoruz onu merak ediyorum.şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her satıcınınki farklı oluyor. Ben aldıklarımın hiçbirine kargo ücreti ödemedim, hepsi freeshipping di.

      Sil
  7. hayy yaaşaaa sen emi :)) Allah gelsin ayakabıcıklarrrrr :) ilk defa yaptığım için bu tarz bi alışveriş sorun yaşar mıyım diye merak ettim.çok teşekkürlerr

    YanıtlaSil
  8. lacin hanim,bahsettiginiz siteye baktim da ne kadar ucuz... o cantalar gercek olamaz degil mi? 200-300 tl ye satilan meshur markayi 10 dolara satiyolar...yabanci sitelerden siparisle getirip 50 tl ye sattiklari bebek ayakkabilari 6 dolar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka çantaların gerçek olduğunu sanmıyorum ama siparişle ürün getirip satanlar buralardan alıyor olabilirler diye düşünüyorum.

      Sil
  9. merhaba laçin;yarattıklarını beğeniyle izleyen sessiz takipçilerindenim yıllardır.
    papuchmoda sitesinden kızım için mezuniyet elbisesi aldım.yalnız site güvenilir mi bilmiyorum.ilk defa pay bal olarak alışveriş yaptım.yabancı sitelerden alışveriş yaptığını biliyorum. aydınlatırsan beni sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum ama paypal güvenli bir yöntemdir.

      Sil
  10. mrh yaklaşık 1 aydan beri sizi ve blog sayfanızı takip ediyorum dikiş merakımdan dolayı yaptıklarınız bana çok yardımcı oldu tşk ederim.birde bu aliekspreess sitesinden alışverişinizi gördüm bende yaptım yanlız sirariş listem suanda fon işleme durumunda ve geri bildirim bırakın diyor aksi birşey olup olmadığını bulmaya çalıştım ama istediğim cvp alamadım yardımcı oursanız çok sevinirim iyi günler...şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bugün aynısı oldu sebebini ogrendiniz mi

      Sil
  11. mrh yaklaşık 1 aydan beri sizi ve blog sayfanızı takip ediyorum dikiş merakımdan dolayı yaptıklarınız bana çok yardımcı oldu tşk ederim.birde bu aliekspreess sitesinden alışverişinizi gördüm bende yaptım yanlız sirariş listem suanda fon işleme durumunda ve geri bildirim bırakın diyor aksi birşey olup olmadığını bulmaya çalıştım ama istediğim cvp alamadım yardımcı oursanız çok sevinirim iyi günler...şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün size ulaştıktan sonra geri bildirim veriyorsunuz, aksi bir şey olduğunu zannetmiyorum. Takip numaranızı da görüyor olmanız lazım kargoya verildikten sonra.

      Sil
  12. Sevgili Lacin,
    SheInside ile ilgili deneyimlerini paylasir misin? Ben siparisimi verdim fakat internette okudugum bazi sayfalar bu websitesinin urunlerini, kalitesini, ve de musteri hizmetlerini cok kotuluyor. Su an biraz panik oldum acikcasi elime gececek mi gecmeyecek mi siparislerim diye, ya da ne vaziyette mallari diye. Sen ne dusunuyorsun sheinside ile ilgili?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sheinside' daki ürünlerin kalitelerinin hepsi aynı değil ama kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Mailime de ertesi gün mutlaka cevap aldım ben.
      Takip numarası zaten veriyorlar, paketini takip edebiliyorsun.

      Sil
  13. lacin hanim,aliexpress teki urunlerin kalitesi nasil? mesela kiz cocuk kiyafetlerinin ya da cocuk ayakkabilarinin? bir de odeme kisminda ucretsiz kargo dio ama sadece kredi kartindan urunun fiyatini alip baska ucret odenmio mu? gumrukte falan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuk ürünü hiç almadım ama çok yüksek kalite beklememek gerektiğini düşünüyorum. Paketiniz gümrüğe takılmaz da ulaşırsa başka hiçbir ücreti yok.

      Sil
  14. aliexpress teki cocuk kiyafetlerinin kalitesi nasil? bir de urunun disinda bi ucret alinio mu? gumrukte mesela?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.