Cumartesi, Mayıs 11, 2013

Son İki Haftada


İnstagram' dan son iki hafta : {instagram' da lacintenel}
 
1. İki hafta önce I am' in (Buyaka' da) indirimine denk geldim. Bu aldıklarım tek fiyat 3 liraya düşmüştü. Neredeyse her gün dışarı çıkınca böyle indirimleri yakalayabiliyorum.
2. Aliexpress siparişlerim yavaş yavaş gelmeye başladı. Hala tamirde olan telefonuma kılıf bulmuştum. (motorola atrix' e aksesuar bulmak maalesef çok zor)
3. Nil ve gözlük sevdası..O gözlükler ters olarak alnına takmadan evden mümkün değil çıkamıyor, olur da unutursa ortalığı yıktığı için eve dönüp gözlüğü alıp tekrar çıkıyoruz.
4. Zara' nın bu sezon popüler modellerinden siyah tuluma bakıp bakıp durdum ama böyle modelleri çok kullanmayacağımı bildiğim için acaba benzerini diksem mi diye düşünüyorum. Çok da zor gözükmüyor aslında.
5. Missha Perfect Cover BB Cream ile BB krem arayışıma son vermiş bulunuyorum. Piyasada birçok bb kremi denedikten sonra bunun farkını daha iyi gördüm. Cildim hassas olduğu için zaten birçok ürün bana iyi gelmez, kimseye iyi gelmeyen de bende iyi durur. (mesela garnier bb kremden de memnundum) Missha genelde beğenilen bir ürün, Türkiye satış sitesi de açılınca bir şans vermek istedim. Şimdilik memnunum. (Ben 23 noyu aldım, yorumlardaki gibi gri tonlu ama sürdükten kısa süre sonra ciltle bütünleşiyor)
6. Bu yazımdaki gladyatör ayakkabılardan bir türlü bulamamıştım, en sonunda choies' ta buldum. Bilek kısmı biraz bol gelse de çok sevdim.

5 yorum:

  1. Missha yı merak ettim.Benim de cildim çok hassas denemek gerek diye düşünüorum..Nil'e bayılıyorum zaten:)Ayakkabılar tam senin tarzın hoş görünüyor güle güle giy.Öpücükler...

    YanıtlaSil
  2. ben bb kremde nivea yı kullanıyorum.aliminyum içermediği için göz altına rahatlıkla uygulanabiiliyor.missha da aliminyum var mı?
    bu arada banada beklerim:)
    http://burcuzun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Yurt dışından alışveriş yaptığınız bir çok site var. Alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Belli bir miktar altındakiler mi geliyor? Kargo vs.. nasıl? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazımda anlatmıştım bakabilirsiniz : http://www.lacintenel.com/2013/04/yurtdsndan-alsveris.html 75euro sınır, onun altındakiler sorun olmuyor genelde.

      Sil
  4. bebek nıl koca kız olmus masallah ... altı ustu 9 aydır takıp etmıyorum yahu =)
    maşallah dıyeyım ... ayy ben bloggerdan cok uzak kalmısım atılmam lazım acılen baksana neler gırmıs senın dolaba =)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.