Çarşamba, Mayıs 15, 2013

Mint ♥ Kırmızı


Pazar sabahı annelerimizin toplandığı bir anneler günü kahvaltısındaydık. Benim midemin bu fotoğraflardan bir süre sonra kötüleşip bir şey yiyemediğimi ve ertesi günlerde hastanelik olduğumu saymazsak çok güzel bir gündü. Eskiden oturduğum semtin her gidişimde daha da değiştiğini görmek beni şaşırtsa da kardeşimin bizi götürdüğü yerlere bayılıyorum, burası da onlardan biriydi.


Şu mint/nil yeşili rengine öyle takıldım ki her gün görmek istiyorum. Bir elbise, bir ayakkabı, bir bilezik veya sadece oje de olabilir. Yanına da bir önceki yazımdaki pembe veya buradaki gibi kırmızı eklediğimde sanki daha dengeli oluyor.

We♥Mom sticker' ım kardeşimin nişanlısının eseri, o gün aynı zamanda kardeşimin de doğumgünüydü, çok güzel hazırlıklar yapmıştı.

 

elbise-sheinside / ceket-Only(markafoni) / ayakkabı-h&m / çanta-markafoni?
mekan : Bahçeşehir Maranta Gusto

12 yorum:

  1. çok şık çok güzel içimi açtı renkler gerçekten. Kırmızı ve mint yeşilinin birarada bukadar uyumlu ve güzel görünebileceğini hiç düşünmezdim doğrusu:) Mekanda çok güzel görünüyor, çok geçmiş olsun buaralar kimi duysam mide/bağırsak sorunu yaşıyor salgın var galiba

    YanıtlaSil
  2. Mint rengi zaten bu aralar gözde renklerden ama kırmızı ile uyumu bu kadar güzel olur. Sizede maşallah nazar değmesin. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  3. Yok artık diyorum. Ben olsam mint yeşilini ve kırmızıyı bir arada kullanmaya cesaret edemezdim. Ama harika olmuş. Ben şu an anladım ki iyi giyinmek için birazda cesur olmak gerekiyor kesinlikle. Hadi hoşçakal. Ay tekrar söylücem harikasın

    YanıtlaSil
  4. çok hoşsun gerçekten, renklerin güzelliğine kapılmamak mümkün değil:)

    YanıtlaSil
  5. renklerin uyumu :) renk konusunda insana çok güzel ilham veriyorsun, kombininle içimi açtın canım, süpersin :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Anneler günü kimseye yaramadı galiba bende ertesi gün aynı durumları yaşadım. Onun haricinde renklerle çok enerjik görünüyorsun, çokk beğendim :)

    YanıtlaSil
  7. merhabalar size bir sorum olucaktı severek giydiğim triko bluzumun taşları düşüyor(yoğun taşlı)yıkamaya dayanıklı tavsiye edebileceğiniz yapıştırıcı var mı acaba?sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gütermann Creativ var tekstil yapıştırıcısı ama taşları da yapıştırır mı bilmiyorum.

      Sil
  8. bu ne şıklık,çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun. Gerçekten bu renk çok güzel ve size yakışıyor.

    YanıtlaSil
  10. merhaba.kombinleriniz çok başarılı.konuyla alakasız olacak ama size birşey sormak istiyorum.marjinden aldığınız ten rengi dolgu topuk sandaletiniz nasıl?rahat mı?bende almayı düşünüyorumda.bahsettiğim ayakkabınızla bir kombin daha yaparmısınız? bi giydiğinizi nerdeyse bir daha giymiyorsunuz da:)

    bu arada çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.