Salı, Mayıs 07, 2013

Melen Çayı


Önceki yazımda bahsettiğim şehir dışı gezmesi Melen Çayı' ydı. Düzce' de, İstanbul' dan yaklaşık iki saat mesafede çok güzel doğası olan bir yer. Rafting parkuru oldukça uzun, ama söylenenlere göre çok zor değil.
Biz kalabalık bir grup gittik ve gruptaki erkekler raftinge katıldılar. Aramızda hamile, küçük bebekli ve çocuklular olduğu için açıkçası biz yapmaya pek yanaşmadık. Tamam itiraf edeyim, hepimiz suyun soğukluğundan korktuk. Gerçi sonradan bu kararımızın ne kadar doğru olduğunu gidenler ancak dört saat sonra bitik bir halde geldiğinde anladık :)


Çayın kenarında oturabileceğiniz yerler var ama birçoğunda yemek yiyemiyorsunuz! Yalvar yakar çocuklara köfte bulabildik ama her şey raftingçilerin dönüş saatine göre ayarlanmış olduğu için hazır yemek yok. Sonunda dönüşlerini bekleyemeden en merkezi yer olan meydana indik ve karnımızı doyurabildik. Bu arada telefonlar ve arabalar bizde olduğu için erkeklerle zor buluştuk ama bir şekilde halledildi.
En çok tabii ki çocuklar eğlendi, biz de kız kıza muhabbet ettik.

6 yorum:

  1. Ben de köprülü kanyonda yapmıştım rafting, su buz gibiydi bitişte asma yaprağına sarılı alabalık yemiştik. O lezzeti unutamam nasıl acıkmışım, rafting çok yoruyor insanı :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir gezi olmuş :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Aaaa ben de Düzcede oturuyorum ; umarım beğenmişsinizdir...

    YanıtlaSil
  4. Benim memleketime gitmissiniz cok sevindim sizi uzun zamandir takip ediyorum insallah yine gidersiniz.

    YanıtlaSil
  5. Memleketime gittiginize cok sevindim

    YanıtlaSil
  6. Memleketime gitmenize cok sevindim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.