Hayata hep bu fotoğraf gibi geniş açıyla bakmak lazım aslında. Günlük hayatta küçücük şeylere takılıp kalıyoruz ve biz orada kalmışken hayat beklemiyor, yanımızdan kaçıp gidiyor. Sonra dönüp bakıyoruz ve dertlendiğimiz şeylerin küçüklüğüne üzülüyoruz.
sevgiler.
Harikasınız. Gönlünüzle, düşüncelerinizle harikasınız. Tam da bu günlerde ihtiyacım olan bir yazıydı ve ihtiyacım olan bir fotoğraftı. Nil çok tatlı maşallahı var. Ve sizin gibi bir annesi olduğu için çok ama çok şanslı.
YanıtlayınSilNil alıştımı bakıcıya Laçin? herşey yolundamı merak ettim
YanıtlayınSilKesinlikle haklısınız.Birden sıkıntım geçti boşuna dert ettiğim şeyler geldi aklıma benim de.
YanıtlayınSilben bunu çok yapıyorum, sonra keşke diyorum. aslında bizi gereksiz yere oyalayan ne çok detaylara takılıyoruz. kesinlikle haklısın..
YanıtlayınSilsmrdmr.blogspot.com
Fotoğrafta, söylediklerin de çok anlamlı...
YanıtlayınSilsu günlerde blogunuzu politize etmediğiniz için teşekkür ediyorum..umarım böyle gider...
YanıtlayınSilselam ve sevgilerimle..
Geniş açı değilmi
YanıtlayınSilne kadar doğru
Barış, huzur ve mutluluk istiyorum... çok teşekkürler...