Pazartesi, Şubat 04, 2013

Parkalar


İndirimlerde bir türlü istediğim gibi bir parka bulamamıştım. İnternette parka araştırırken de Türkiye' ye de ücretsiz gönderim yapan www.sheinside.com a rastladım.
Seçtiğim parka modeli kullanışlı çünkü içindeki beyaz yünlü kısım çıkabiliyor, baharda da kullanılabilir. Bir de askeri yeşil parka veya kamuflaj ceketleri dantel veya şifon gibi daha feminen parçalarla beraber kullanmayı seviyorum, birbirlerini tamamlıyorlar.
 
1, 2, 3, 4, 5
 
 
 
Bir de yeni açılan sezonda denim kumaştan parkalar var, bazıları deri kollarla farklılaşmış. Benim seçtiğim hakim yakalı beli büzgülü denim parka ise çok daha basit formda, farklı parçalarla daha rahat giyilebilir. Beyaz bluz ve siyah pantolon ve topuklu botlarla biraz sporlaştırılmış iş kıyafeti bile olabilirken hafta sonu için; çiçekli şifon elbise, kazak ve kahve tonlarında çizmelerle daha rahat bir şekilde de kullanılabilir.
 
6, 7, 8, 9, 10
 
 

8 yorum:

  1. Laçin hanım dediğiniz siteden alışveriş yaptınız mı ?Bende kaban rıyorum uzun zamdnır begendiğim şeyler var güvenilir ise sipariş vermek istiyorum.
    Gümrükten mi gidip alıyorsunuz ? Eve geliyor mu ? Geçenlerde babam için sipariş verdik oyma bıçak setleri gidip kendisi aldı biz eve bekliyorduk :/ Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığım gibi bu siteyi daha yeni buldum henüz alışveriş yapmadım.
      Ama benzer sitelerden aldım, eğer belli bir limiti aşmazsanız eve gelmesi lazım. Sizin siparişin limiti aştığını zannetmiyorum postacının işgüzarlığı olabilir maalesef :(

      Sil
  2. ^^ bire bir aynısı olmasa da KOTON'da var ve 179 tl den 59 tl'ye düştü, beni bekliyor bu haftasonu almam için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koton' dakilere de bakmıştım ama bulamamıştım ben, yine gidip bakayım ama :))

      Sil
  3. Malesef bende baktım Kotona ama bu tarz göremedim siz hangisinden bahsediyorsunuz acaba nihan mestan _?
    İnternet sitesinde var mı ?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,parka gerçekten çok güzelmiş, bende 1 tane sipariş ederim diye düşündüm ama bedenden emin olamadım,normalde 38 bedenim Small mı sipariş versem ,göğüs kısmı için 118 cm demiş benimki ölçtüm kıyafet ile 112 cm çıktı..siz de 36-38 gibi duruyorsunuz hangi beden sipariş vereceksiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 38 bedenim, parkada dar hoş olmayacağını düşündüğüm için M beden düşünüyorum.

      Sil
  5. merhaba, benimde bu siteden çok beğendiğim ürünler var fiyatları da gerçekten çok uygun, fakat daha önce yurt dışı shoponline tecrübem olmadığından cesaret edemiyorum. bu siteden alışveriş yaparsanız, ulaştırma süresi ve kalitesi ile yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.