Perşembe, Şubat 07, 2013

Kırmızı


Uzun zamandır kırmızı ayakkabı arayışındaydım. Bilekten kalın bantlı bu modelin çok benzerinin siyahını aldığımda bu rengi kalmamıştı. Sonra Zara indirime girdi, ilk indirimde numarası yine tükendi. İkinci, üçüncü derken son indirimde yine bunları getirdiler. 39 unu da çok inmiş bir fiyata bulunca bu sefer kaçırmadım. Bazen beklemek daha iyidir :)


üst-Mango / jean-h&m (pazardan) / ayakkabı-Zara / çanta-Mudo / ceket-Mango
Dün akşam dışarı çıkmadan önce evde çekeyim dedim fotoğrafları ama hava kararmıştı, o yüzden pek iyi değil fotoğraflar maalesef. Kırk yılın başında bir sinemaya gidecektik, eşimin işten gelmesini bekle, çocuğu bırak, oradan deli gibi trafikte gitmeye çalış derken yetişemedik! Arkadaşlar izledi, biz yemek yiyip döndük :(
Neyse artık birkaç ay sonra yine gitmeye çalışırız sinemaya. Çocuklu hayatta sinema, baş başa yemek falan bunlar lüks şeyler...

20 yorum:

  1. çocuklar büyüdüğünde yapamadıklarımız için aynı hevesi hissedecekmiyiz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii ki hissetmeyeceğiz. Çünkü o zamana ne istek ne de heves kalacak :(

      Sil
  2. kırmızısever biri olarak ayakkabılara bayıldım. burun açısından biraz rahatsız duruyorlar. nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o biraz alışkanlık meselesi, ben baya yürüyebiliyorum bunlarla. Ama alışık değilsen rahatsız edebilir her modelde olduğu gibi.

      Sil
  3. çok şirin olmuş yine laçin maşallah.çocuk konusunda katılıyorum. ama yaşı ilerledikçe uyum sağlayabiliyor.tabii tek çocuk herzaman sıkıntı bütün ilgi ona şımarıklık hat safhada.heves mi kalmadı valla.evden çıkasım bile gelmiyor.yaşlandıkça:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen nasılsa çocuk isteniyorsa en erken yaşta olmalı diye düşünüyorum, hiç beklemeden. Nil 18 yaşına geldiğinde ben 47 olacağım, tam rahatlayacağım zamanda bu sefer de istek kalmayacak.
      Günümüzde aman gezelim, aman beklesin diye çocuk çok erteleniyor. Bence sonra çok daha zor oluyor her açıdan. Tabii hiç istememek de bir tercih. Karışık konular :=)

      Sil
    2. yok yok yaş 47 olunca istekler bitmiyor sadece farklılaşıyor. eskiden her çıkışımızda ki bu haftada bir kaç akşam olurdu ve her seferinde birkaç kapı yapılırdı. şimdilerde tercihimiz çok kapılı organizasyonlardan yana değil. güzel ve uzun bir yemek veya bir film keyfi. gerçi bizim kızımız da henüz 4 yaşını yeni doldurduğu için sosyal hayatımız tamamen ona bağlı olarak şekilleniyor ama istek hiç mi hiç bitmiyor. planlar planlar planlar devam

      Sil
  4. Dün instagramdada yazdiğım gibi ba-yil-dimmm bu kımıcılara:))) bugun son birkez daha şansımı deneyip zaraya bakicam hala varmi acaba diye. Tarakli ayaklarima resmen isgence çektiren bu modele aşığım çok feminen ve çok zarif olduklarini düşünüyorum. Güle güle giy, eğer olurda dükkan bloguna koyarsan, ayak numaralarimiz ayni, ilk taliplisi benim unutma:)))

    YanıtlaSil
  5. ayakkabıları çok sevdim ben umarım kalmıştır benim de böyle bişeye ihtiyacım vardı:))) çok hoş görünüyorsunuz yine!
    Birde şifon mango blüze bayıldım ben yeni sezondan mı Laçin Hanım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yeni değil o bluz, annemden yılbaşı hediyesiydi.

      Sil
  6. laçincim yeni doğum yapmış biri olarak senin yolunda ilerliyorum, henüz normal yaşama adapte olamadım...

    YanıtlaSil
  7. bende 24 haftalik anne adyi olarak basima gelecekleri burdan okuyunca eyvahh diyorum:-) :-) :-) universite kariyer derken yas 30 ve 1. cocuk umarim bebegimin ilk heyecanlarina ortak olurum

    YanıtlaSil
  8. aaahh ah bu çocuk konusu..içimi acıttın Laçin:(
    yaş 29,çocuk istiyorum bi taraftan,başka şeyler yapmak istiyorum bi taraftan..düne bakıyorum,daha izlemediğim onlarca film,gezmediğim onlarca şehir,yapmadığım ya-pa-madığım binlerce şey var..evlenirken de aynı tereddütü yaşamıştım,konu bir de çocuk olunca işler heeepten karışıyor..hayırlısı demek lazım sanırsam:)

    YanıtlaSil
  9. Ayakkabilar muhtesem :) bayildim. cok da guzel kombinlemissinz

    YanıtlaSil
  10. Laçin merhaba ben 24 yaşındayım saçlarımı senin gibi genelde kendim boyayın biriyim ama çevremden sürekli tepki alıyorum sacların dökülecek kel kalacaksın cabuk beyazlayacak boyama vs. :( senin bu konu hakkında fikrin nedir sence boya etkiler mi sahiden ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyanın değil de açtırmanın yıprattığı bir gerçek, belki boyalar da biraz yıpratıyordur.
      Ama eğer beyazın yoksa boyamamanı tavsiye ederim, çünkü benim gibi sonra beyazların fazlalığından kendi rengini kullanma şansın olmuyor. Benimki ırsi beyaz, hamileliğimde hiç boyatmadığım halde üç-dört kat arttı.

      Sil
  11. Merhaba Laçin benim minik oğlum Nilden 2 gün büyük yani 5 Ocak doğumlu. Eşimle beraber gittiğiğimiz sinemalar ardından yenilen yemekler şu an için rüya gibi. Annelik çok zor bende senin gibi iş hayatına dönüş planları içindeyim ama bi yandanda oğlum herşeyden önde gelio. Umarım çabuk büyürler ve bislere arkadaş olarak eşlik ederler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.