Çarşamba, Şubat 20, 2013

Kırmızı Siyah


Geçen yazımdaki çizmemin açılışını yapmış bulunuyorum. Büyük ihtimalle çokça göreceksiniz çünkü hem görüntüsünü hem de rahatlığını çok sevdim. Tabii ki topuğu yüksek, ama ben alışığım bu kadarına. Öyle ki, dün gezmeli bir günün sonunda Nil' i kucağımda oldukça uzun bir yol taşıdım. Uzun vadede illa ki belim için iyi bir şey yapmıyorumdur ama arada olur işte :))


Kabanın üzerine aldığım siyah kürk yakamı tamamen unutmuşum. Üç sene önce bu yazımda bahsetmiştim, bir kış düğününe giderken yine kendi diktiğim elbisemin üzerine kullanmak için hazırlamıştım. O gece kullanıp bir daha da varlığını tamamen unuttum. Bu ara yeni kürk yaka falan dikince bir de siyahım vardı diye aklıma geldi. Çok da iyi oldu, çünkü bu parlaklık ve düzgünlükte suni kürk bir daha hiç görmedim. Bunu parça olarak cuma pazarından (Kadıköy) almıştım diye hatırlıyorum.
Bir de dün twitter' da da yazmıştım, kuaföre kanıp bu renge döndüğüme çok pişmanım. Kahve bakırı sevemiyorum bir türlü, saçı cansız beni daha büyük gösteriyor sanki. Ama akıllandım hemen müdahale etmeyeceğim saçımdan olmamak için, biraz bakımlarla falan zaman geçireceğim.
 
 
Kırmızı elbise-Mango(eski sezon) / kaban-Lcw / kürk yaka-ben diktim /
çanta-stradivarius / çizme-ipekyol

14 yorum:

  1. Laçiiinnnnnnnn Laçin yine çok heoşsun be annem...

    YanıtlaSil
  2. hiç sevmem aslında 'bugün nerede ne giydim' mevzularını. bu tür blogları da takip etmem. sizde neydi farklı olan bilmiyorum ama 'samimiyet her şeydir' derler ya. samimiyetinizdi belkide. sevdim sizi :)))

    YanıtlaSil
  3. Diz üstü elbiseler daha hoş duruyor sanki :)

    YanıtlaSil
  4. Evet saçın cansız görünmüş ama sen gayet genç ve güzelsin:) çok beğendim.

    YanıtlaSil
  5. merak etmiştim ben de dduruşunu, hayal ettiğim gibi harika durmuş, uzunluğu falan harika ideal, dolgu topuk ama bacakları çok hoş ve zarif göstermiş! Valla şimdi bu kombinde görünce benim de alasım geldi:)))

    YanıtlaSil
  6. çook güzel olmuş, çok yakışmış kırmızı elbise bu çizmelerler...
    buarada bence saçın hiç kötü değil,

    http://piggypinkfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. slm laçin saçını sevmemişsin ama bugün seni nil'le ümraniye'de kumaş alırken gördük eğer koyultmadıysan hoştu .. aslında yanına gelip konuşacaktık ama nil kucağında oyalamak istemedik.. ama cennetmiş ümraniye.. kurstan arkadaşlarla kendimizi kaybettikk.. hem de fiyatlar çok uygun.. bu arada çok hoş kombinin..kırmızı ve siyah her zaman güzell.. ama boncuk nil çok şekerrr...

    YanıtlaSil
  8. Çok şıksın canım kırmızı çok yakışmış

    YanıtlaSil
  9. Bence sac rengi çok yakıştı bi süre daha kullan derim ben arada değişiklik iyidir

    YanıtlaSil
  10. Bence sac rengi çok yakıştı bi süre daha kullan derim ben arada değişiklik iyidir

    YanıtlaSil
  11. Bence sac rengi çok yakıştı bi süre daha kullan derim ben arada değişiklik iyidir

    YanıtlaSil
  12. Ben sac rengini sana çok yakistirdim bence bi süre daha kullan arada bir değişiklik iyidir

    YanıtlaSil
  13. çizmeler gerçekten güzel görünüyor, dolgu topuk olmasına rağmen :)

    YanıtlaSil
  14. son postlardaki saç renginize bayılıyorumm. size çok yakışan sıcak bi renk olmuş. benim isteyipte evde bir türlü elde edemediğim bi ton:) kombin de her zamanki gibi şahane;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.