Çarşamba, Aralık 19, 2012

Lancome Génifique Yeux Light-Pearl Göz Kremi


İki hafta kadar önce denemem için gönderilen bir üründü bu, tam anlamıyla kullanıp bir fikre sahip olmadan yazmak istemedim. Göz kremleri benim için biraz yeni bir konu (biliyorum geç kalmış durumdayım) ama artık otuzlu yaşlara geldiğim için daha çok önem vermeye başladım.
Bu ürünün tanıtım fotoğraflarını ilk gördüğümde aplikatörü kremin kendisi zannetmiştim ve bu krem koyu gri gibi gözüküyordu :) Aslında bu bir çelik damla şeklinde bilye ve özel yapısı sayesinde 360 derece dönüyor. Çeliğin malzeme olarak soğukluğu göz kremi uygulamak için çok iyi düşünülmüş. Zaten sabahları buzdolabında tuttuğum göz jeli pedlerini kullanan biriyim; soğuk uygulamalar göz şişliklerini indirmek için birebir.
Üründen çelik aplikatöre yeterli miktar alıp göz çevresine masaj yaparak uyguluyorum ve son olarak parmak uçlarımla masaj yaparak uygulamayı bitiriyorum. Kırışıklık veya morluk problemim öyle aşırı derecelerde olmadığı için yorum yapamayacağım ama nemlendirme açısından memnun kaldığımı söyleyebilirim. Serum formuyla hemen emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor. Üzerine makyaj yaptığımda yeterli derecede nemlendirdiğini farkediyorum, çeliğin ve ürünün etkisiyle sabah uygulamasından sonra şişliklerin de azaldığını gözlemleyebiliyorum.
Daha sorunlu göz çevrelerinde nasıl etki edeceğini bilmiyorum ama hassas olan cildimde alerji-yanma-kaşınma gibi etkiler yapmadı.
Buradan özelliklerine bakabilir, buradan satın alabilirsiniz.

7 yorum:

  1. bu serumu yaklaşık 2-3 haftadır ben de kullanıyorum,gerçekten güzel nemlendiriyor fakat uygulama şekli pek hoşuma gitmiyor,satın alırken uygulamışlardı göz çevreme,aplikatör ile hafif bastırarak masaj yapar gibi sürülmesi gerektiğini söylediler.Kırışıklık ve göz altı morluğuna/torbalara çok iyi geliyor dediler.Ben de morluk yok normalde ama bu ürünü kullandıkça gözlerimin altı morlaşıyor gibi geliyor bana:/Kullandığım en tuhaf bakım ürünü diyebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok da bastırmak gerektiğini düşünmüyorum ben, hafifçe masaj yapmak yeterli sanki. Acaba bastırmadan dolayı mı morlaşma oluyor, uygulama şekli açısından hiçbir şeye benzemediği kesin ama :))

      Sil
  2. laçin, ben oje oje rengine takıldım.. marka ve numara alabilir miyim? bir de makyaj yapan biri olmadığımdan bir şey soracağım. kırmızı ruju nasıl bu kadar güzel sürüyorsun :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sally hansen Xtreme Wear' ın 330 grey area rengi. Kırmızı rujda mutlaka dudak kalemi de kullanıyorum bir de fırçayla uyguluyorum.

      Sil
  3. Ürünü geçen gün mağazada denedim ama alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım. Dior mu bu mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lancome. bugün aldım. kadınn öve öve bitiremedi.bakalım nasıl olacak

      Sil
  4. çok guzel olmussun bayıldım.. benımde cok ıstedıgım bır elbıse kadıfe. gule gule gıyın :) bu arada siyahtan mıdır bilmem, hayli zayıflamış gördum seni.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.