Pazar, Aralık 30, 2012

Lacivert


Lacivert çok kullandığım renklerden biri değil ama sevdiğim bir renk. Bazen siyahtan bile kibar ve asil durabiliyor. Bir de benim kullandığım gibi denim parçalarla çok yakıştığını düşünüyorum.
Üzerimdeki yünlü ceket meşhur Mango indiriminden aldığım tek parçaydı. Elbise ve etekleri dikebildiğim için ceket, gömlek ve bazı pantolon modellerini almayı tercih ediyorum. Hele bu tarz takım elbise ceketi modelindekiler baya uğraştırıcı, o yüzden uygun bulunca alıyorum.

 
Ceket-Mango / gömlek-Lcw / denim-pull&bear / botlar-diy peacocks /
 çanta-markafoni / gözlük-karl lagerfeld
ruj-Mac Russian Red

13 yorum:

  1. Çok şık olmuş kombininiz. Ceketi bu indirimden mi aldınız acaba, ben göremedim de bu modeli bu sezon

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu sezon, açıkçası online alışverişte ben de bulamadım bu modeli. %50 indirime girmişti bu

      Sil
    2. Ben de online'da göremediğim için sorayım demiştim, aslında başta mutlaka görmüşümdür de laçin hanımın üzerinde görmenin etkisi farklı olduğundan dikkatimi şimdi çekmiştir diye düşünmüştüm. Ama cidden yok. Güle güle giyin, gerçekten çok yakışmış size. Umarım ben de bulup inceleyebilirim, böyle kışlık, spor bir ceket bakıyordum ben de. Sevgiler, mutlu yıllar

      Sil
    3. Ben de online'da göremediğim için sorayım demiştim, aslında başta mutlaka görmüşümdür de laçin hanımın üzerinde görmenin etkisi farklı olduğundan dikkatimi şimdi çekmiştir diye düşünmüştüm. Ama cidden yok. Güle güle giyin, gerçekten çok yakışmış size. Umarım ben de bulup inceleyebilirim, böyle kışlık, spor bir ceket bakıyordum ben de. Sevgiler, mutlu yıllar

      Sil
  2. En güzel renk uyumu lacivert ve kırmızı =)

    YanıtlaSil
  3. Bu saç kesimini sana çok yakıştırıyorum. Kombin harika olmuş yine ışıl ışılsın. Sevgiler..

    http://lagrimas-de-amor.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Ne zamandır yorum yapmak istemiyorum hep aynı şeyleri yazıyorum diye ama bu defa dayanamadım, çok çok güzel olmuşsun, tüm parçalar ayrı da güzel bütünde de güzel <3

    YanıtlaSil
  5. saç kesimin öncelikli olmak üzere, kombin filan harika:)
    sevgiler:)
    www.prettyinpinkbride.com

    YanıtlaSil
  6. her zamanki gibi Harika gorunuyosun lacin. Kombinine bayildim buna benzer bir ceket bendede var kirmiziyla uyumunu senden esinlenmeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Her zamanki gibi harika gorunuyosun lacin. Kiyafet kombinine bayildim. yeni aldigim lacivert ceketi kirmiziyla senden esinlennerek deneyecegim:)
    Bu arada sevdiklerin ve ailenle nice yeni senelere. 2013 yilinda seni takip etmeye devam:)

    YanıtlaSil
  8. her zamanki gibi Harika gorunuyosun lacin. Kombinine bayildim buna benzer bir ceket bendede var kirmiziyla uyumunu senden esinlenmeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  9. o gömlekle o ceket ne güzel olmuş, çok beğendim. açık renk kot ile cırtlak kırmızı deri çantada çok hoş olmuş, bana fikir vermiş oldunuz. dediğiniz gibi ceket, pardesü gibi şeyler dikmesi en zor şeyler. ben de bulunca alıyorum uygunsa eğer.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.