Pazar, Temmuz 01, 2012

Bodrum Dönüşü ve Birkaç Mekan


Dün molalarla beraber 11 saat süren yolculuk sonucu evimize döndük. Tabii ki 1,5 yaşında bir çocuğu zaptedemedik; sıkılmalar, bağrışlarla geçti. Türlü türlü oyunlar, şaklabanlıklar yaptım ama ,sanırım Bursa civarındaydık, bendeki bütün numaralar tükenmişti. Neyse sağ salim döndük işte.

Bu sene eşimin bizimle altı gün kalmasından dolayı çok gezemedik aslında, daha önce yazdıklarımın haricinde genel olarak annemlerin evinin yakınlarında denize gittik. 
- Meteor' un plajı düz, denizi çok sığ ama tesisi hizmetine göre pahalı. Sonuçta buralar öyle lüks yerler değil, bana gereksiz geldi.
- Akçabük (beach club) sakin ama buz gibi bir denizi var. Hoş Nil için bile soğuk su farketmiyor o yüzden problem olmadı. Şezlonga para almıyorlar ve yemekleri de ucuz. Yalnız yaş ortalaması hakikaten 60 civarı, öyle aksiyon falan beklememek lazım. Ağaç gölgesi bulabilirseniz, hiç bunalmadan oturursunuz.


Cuma günü ise değişiklik olsun diye Yalıkavak' taki Dodo Beach' e gittik. Türkbükü' ndeki çoğu yerin aksine burada deniz gerçekten berrak ve durgun. Akçabük' ten sonra ise çok sıcak geldi bana. Klasik beach mantığıyla buranın fiyatları. Girişte ücreti peşin verip yüklenilen karttakini harcıyorsunuz içeride. Fiyatlar Türkbükü ayarı diyebilirim.
İskelelerinin dışında kumsal kısmı da var ki zaten tüm çocuklular genelde oraya yerleşiyor. Tam gölge isteyenler için ağaç altında minderler ve hamaklar da var. Geniş ve rahat bir yer.


Bahsettiğim hamaklarda öğle uykusu :))

8 yorum:

  1. Huzur dolu fotograflar. Hele son fotograf cocuk fikrine cok karsi olan insana bile cocuk yapmayi ozendirtebilir:) Allah nazardan korusun

    YanıtlaSil
  2. Kareler cok hos, tekrar hosgeldiniz ;)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah maşallah, çocuk özlemi çeken biri için iç geçirten kareler! Allah mutluluğunuzu daim etsin,sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz evinize :)
    resimler şahane, evet son resim müthiş maşaallah.....

    YanıtlaSil
  5. son resimin muhteşemli,ği...


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. leopar sana çok yakışıyor canım. dayanamayıp ben de kendime leoparlı bir şeyler alacağım.

    YanıtlaSil
  7. hamaktaki haliniz muhteşem:)))

    YanıtlaSil
  8. nil'in ne güzel gözleri var, kapkara maşallah! saçları da çok hızlı uzuyor ne güzel

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.