Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Assos' tan Kalanlar

Bu yaz için seyahatleri tamamlamış gözüküyoruz şimdilik. Haziran' da annemin yanına Bodrum' a gitmiştim, bu ay da kayınvalidemin yanına Assos' a gittik; ikisinde de üçer hafta kalıp sonunda evimize geri döndük. Hem anneanne hem de babaanne Nil' le hasret gidermiş oldular.
Assos' ta daha önce de bahsettiğim gibi Nil' in yaşıtları olduğundan evin içinde tutmak imkansızdı, kalktığı gibi kapıyı açıp dışarı atıyordu kendini. Yolları da kısa sürede öğrendiği için peşinden koşmasam diğer evlere gidiyordu. Günün çok büyük bir kısmı bu "peşinden koşma" yla geçtiği için de bu üç hafta benim için pek de tatil olmadı.


Şükür ki hafta sonları eşim de geliyordu da biraz nefes alabiliyordum. Bu zamanlarda biraz botla dolaşıyorduk, dalmak ve balık tutmak pek bana uymadığı için botla yapılan diğer aktivitelerden yararlanamadım :)


Nilpot için mükemmel zamanlar olduğunu tahmin ediyorum. Beraber oynayacağı yaşıtlarının olması, açık alanda istediği yere gidebilme özgürlüğü falan tam onu mutlu edecek şeylerdi. Eve geldiğimizden beri kuzeninin ve diğer arkadaşlarının adını sayıklıyor zaten, evde bütün odalara girip sesleniyor. Alışması biraz zaman alacak.


Bu yazımda bahsettiğim su altı kamerasıyla çekilen bir fotoğrafla da bitireyim.

12 yorum:

  1. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Yeni oluşumlarınızı paylaşmanızı dört gözle bekliyoruz. Hoş geldiniz evinize :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,tasarım ve fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  3. hangi çocuk istemezki sokaklarda koşup oynasın. keşke herzaman böyle bir ortam sunabilsek çocuklara ama modern zamanlarda zor artık bu. biz sabahın köründe çıkardık evden akşama kadar sokakta oynardık. şimdi bizim nezaretimizde özel olarak oluşturulmuş oyun gruplarında belli bir süre zarfında özgürlükten yoksun oynayabiliyor çocuklar yaşıtlarıyla. üzücü bence. bu arada su altı fotoğrafları müthiş. tebrikler eşine.

    YanıtlaSil
  4. Her geçen gün daha bir tatlı oluyor Nil, bakmaya doyamıyor insan. Gelişimleri için çok önemli özgür alanlar, ne güzel bir durum bu yaz bunu gerçekleştirmiş olmanız.

    YanıtlaSil
  5. Çok etkileyici bir fotoğraf olmuş.Yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel iki ayrı tatil olmuş :)) Nil çok tatlı çok :))

    YanıtlaSil
  7. çok şeker nil maşallah :)
    arkadaşlarını arıyor sıkılacak şimdi evde tek kaldığı için canım ya :)

    YanıtlaSil
  8. Ben yine Nil'e ve denizaltında çekilen fotoya bayıldımmm:)

    YanıtlaSil
  9. Yalnız Nil'in büyüdükçe annesine benzeyip güzelleşmesi diye bi gerçek var.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.