Cuma, Aralık 09, 2011

Turuncu Arkası Uzun Etek



Bu yazımda bahsettiğim eteği dün giydim. Turuncu çoğu insanın sevmediği bir renk ama ben çok severim. (Nişan elbisem bile turuncuydu) Özellikle siyahların içinde tek parlak renk olarak kullanıldığında daha güzel duruyor. Veya renkli giyimde saks mavisiyle güzel bir kontrast oluşturuyor.

Eteği dikerken aklımda bu model yoktu aslında. Kalem formunda bir eteğimi kalıp olarak kullanıp arkadan fermuarlı dizde bir etek diktim. Sonra bu sade etekten hoşlanmayınca aklıma muhteşem Michael Kors tasarımları ve Zara' daki şifondan kloş önü kısa arkası uzun modeller geldi. Ön kısmı kısaltıp arkaya doğru uzayan bir şekilde kestim. Böyle çok daha fazla içime sindi.

(Bu kesimi hatırlarsanız daha önce fiyonklu tül tunikte de yapmıştım.



Balıkçı yaka tüm kazaklarımı kaldırdığımı yazmıştım geçenlerde Twitter' da. Bir ara ne çok giyerdim boğazlı kazakları, son iki senedir giyemiyorum. Afakanlar basıyor :) Ancak birkaç penye kaldı giyebildiğim, basit bir parça isteyince eteğin üzerine onu giydim. Ceket eski Vero Moda' dan, botlar yeni aldığım Shoetek' ler. Soranlar için giyimi oldukça rahat.



Bu da "bir yerden tık-tık ses geliyor. Aaa fotoğraf makinesiymiş" ifadesiyle Nil. Hiç kaçırmaz.

15 yorum:

  1. vala moda gunlerındekı goruntulerı hatırlattı bana cok guzel

    YanıtlaSil
  2. Off, ben tutuncuyu çok seven biri olarak bu fotoğraflarda seni ne kadar muhteşem bulduğumu anlatamam. Eteğin formu çok başarılı bence. Botlarla da uyumlu bir kombin olmuş. Nil ise çok tatlı yanağını ordan gösterip canımı istetmese olmaz mıydı...Öpücem ama!

    YanıtlaSil
  3. uuuuvvvv çok güzel olmuuuuşşş:)) Turuncu renk çok severim:) sana da çok yakışmış her zamanki gibi Laçinciğim:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş. Postu ilk gördüğümde çok şaşırdım ama bugün üstümde aynı kombin var sadece ben turuncu eteğimi Kotondan almıştım. Geçen sefer yeşil kazak ve kahverengi çizmelerle kombinlemiştim. Bugün tercihim senin gibi siyah deri ceket ve siyah çoraptan yana :)

    YanıtlaSil
  5. Lacincim bu kıs zamanı gercekten çok hoşdurmus :) güle güle giy. Botlarda harika. Ben botların kurklu olanını çok beğeniyorum ama ne zaman nereye giyeceğimi bilmediğim için almadım :)) sana soracağım 2 etek vardı ya. İste biri bu tarz bir eteğe çevirmeye çalışıyorum. Ama elime makası almayı bir türlü cesaret edemedim :) yardıma ihtiyacım var. Hani su boyamak istediğim etek. Xoxo

    YanıtlaSil
  6. NİLİN BAKIŞLARA BİTTİM:)ETEK ÇOK YAKIŞMIŞ

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir kombin.saçlarında mükemmel.hiç bu arada beni hatırlarsan doğum yaptım bende:=) biraz depresyona girdim sonra çıktım,sonra yine girdim falan... şu an daha iyiyim sanırım.sendede oldu mu böle şeyler ? bu arada siz nerede oturuyorsunuz ,hep gezdiğiniz yerler gözüme çok hoş görünüyor.evin yakınlarında yapılan bir yürüyüş mü yoksa arabayla gittiğiniz yerler mi? çok öptüm ikinizide...

    YanıtlaSil
  8. hiç değiştirme yazacaktım:) (saçlarını)

    YanıtlaSil
  9. Merakla bekliyordum nasıl kombinleyeceğini en sonunda gördüm,yine çok güzel bir anne gibi duruyorsun :)
    Nl'in meraklı bakışına da bittim ben :)
    http://yagmurunmodasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Eteği diktiğiniz zaman çok beğenmiştim üzerinizde görünce daha çok beğendim.
    Botlar da çok güzel...Güzel bir kombin.Size de çok yakışmış...
    Nil de nasıl güzel bakmış öyle :)

    YanıtlaSil
  11. ayakkabilarin cok hosmus <3

    YanıtlaSil
  12. çok zevkli.. çok yakışmış, güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  13. harika görünüyorsun

    YanıtlaSil
  14. [...] Ve turuncu eteğimin gece versiyonu. Yine siyah opak çorapla ama bu sefer siyah gömlekle giydim. [...]

    YanıtlaSil
  15. merhabalar laçin hanım ben yeni keşfettim blognuzu. şu sağda nil ile birlikte poz verdiğiniz mavi eteği kabarık elbisenin kalıbını nasıl bulabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bu arada nil dünya tatlıcı bir bebek maşallah

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.