Pazartesi, Aralık 05, 2011

Suni Deri Şort



Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi cumartesi günü diktiğim şortu aynı gün giydim. 2011 Aralık ayı Burda dergisindeki kalıp oldukça kolay, ön ve arkada ikişer pens ve yandan fermuarı var. Beli kemersiz ve pervazla bitiyor. Benim kullandığım suni deri oldukça ince olduğu için normal 90 lık dikiş iğnesiyle çok rahat diktim. Gerçi hiç üstten makine çekmediğim için de sorun olmadı.

Bitirirken de paçayı ve pervazı yapıştırarak bitirdim. Gütermann creativ HT2 diye bir yapıştırıcı vardı bende, hem kumaş hem deri hem de PVC materyalleri güzel yapıştırıyor. Bir tuhafiyeden almıştım ama yeni değil, piyasada vardır diye düşünüyorum.





Hırka - H&M / Mont ve çanta(eski) - Peacocks (Türkiye' deki mağazaları kapandı maalesef) / Botlar(eski) - Shoetek

16 yorum:

  1. lachennnn öncelikle ellerine sağlık diyorum . geçen uzman tvde elbise dikilişini anlatmışsın çok teşekkür ederim gerçekten dikiş dikmeye çok hevesliyim hele sende böyle güzel anlatınca daha bir hevesleniyorum. benim gibi acemiler için daha çok paylaşım yaparsan çok sevinirim özellikle diktiğin hırkalara bayıldım ben lütfen onlarında anlat lütfen lütfennnnnn:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş her zamanki gibi ;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş şekerim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok şık duruyor, güle güle giy. Ben de bu şorttan dikmek istiyordum. Dikişinin kolay olmasına sevindim. Gerçi sen hiç üstten dikmediğini yazmışsın ama, üstten dikiş gereken durumlarda deri/suni deriyi normal dikiş ayağıyla sorunsuz bir şekilde dikmenin bir hilesi var mı, biliyor musun?
    Not: Bu arada mütevazı blogumun 1. yaşını doldurması sebebiyle küçük bir hediye çekilişi yapıyorum. Beklerim ;o)

    YanıtlaSil
  5. Deri için teflon ayak dedikleri birşey var, toplanmasını engelliyor ama kullanmadım. Bir araştır istersen.

    YanıtlaSil
  6. Tarzlarımız ne kadar da benziyor ;) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  7. MERHABA ABLA,DÜN VE ONDAN ÖNCEKI GUNLER SİTENZİ ALT UST ETTIM :) NE VAR NE YOK NELER YAPMISSINIZ HEPSINE BAKTIM ,BEN BU ARA IYICE KAFAYI DİKİŞLE BOZDUM (DIKIS MAKINAM FLAN YOK ASLIINDA KIZIMA ELDE BI IKI BISEY DIKTIM O KADAR )BU ARADA SIKI BI TAKIPCINIZ OLDUM COK BEYENIYORUM DIKTIKLERINIZI

    YanıtlaSil
  8. tekrar merhaba abla neden bazı resımlernı göremıyorum ,benden kaynaklı bır sorunmudur acaba ? cevap verırsen sevınırım ılk sayfada gorebılıyorm ama sonrakı resımler yok

    YanıtlaSil
  9. eski fotoğraflarda sorun olabiliyor, yavaş yavaş düzeltiyorum onları.

    YanıtlaSil
  10. Ellerinize sağlık çok beğendim...Dikiş dikmeye ilgim vardı sayenizde dahada merak sardı beni.Henüz makinam yok :( her niyetlenişimde bir sorun çıkıyor alamıyorum..patron çıkarmayı sayenizde öğrendim..elimde patronları çıkarılmış birkaç elbise var ne yazıkki makinam olmadığı için dikemiyorum...belki abarttığımı düşünceksiniz ama rüyamda bile dikiş dikiyorum olmayan makinamla..:))))

    YanıtlaSil
  11. laçincim süper görünüyorsun, eline sağlık şort çok güzel olmuş.
    botlara ayrıca bayıldım.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Süper gözüküyorsunuz maaşallah tüh tüh tüh! ama Nil hanımı resimlerin bir köşesinde bulurum dedim baktım baktım Nil yok :)))

    YanıtlaSil
  13. Bu sefer yok. Eşim fotoğrafları çekti bu sefer, hava çok soğuktu hemen çekip gittik.

    YanıtlaSil
  14. selam bende sayenzde kaç yıldr istedğim bluz etek dikmeyi artık kafama koyup dikicem hazır kalıplarla tabi:D uzman tv deki videonuzda hazır kalıptan yapıyosnz ya o bilgi veren baktığınz bişi var dergi gibi oda varmı burda dergisinde kalıptan başka veriyolar dmi o bedenleri yazıyodu yanılmıyosam ona göre kalıp çıkarılıyo kalıptan nasıl bir makine almam lazım sizin ki gbi mi yoksa nasıl tşkler videolarnz için ayrıca

    YanıtlaSil
  15. Burda dergisinde herşey var, videoda sadece onu kullandım.
    makine için birçok seçenek var, başlangıç seviyesinde almanız yeterli.

    YanıtlaSil
  16. çoook tşk ederim bu arada bende anneyim sizinkinide Allah analı babalı büytmek nasip etsin çocuklar olunca insan isteklerini ertelemk zorunda kalıyo keşke bana kurs verebilsenz :)) 25 yaşındaym ama kafa pek basmıyo:D:D kursa 1 gnlük gidebldm kük oğlum bronşit havaya ihtiyacı oluyo bazen mecburen artık daha yeni başlıcam ama nasıl bilemiyorum artık videolarınızı zırt bırt aça aça yapabldiğim kadr uğraşıcam kurslar var ama 2. oğlum anaokuluna seneye gidicek bende dha beklemek istemiyorum :Dmakine alırken başlangıç seviyeye uygun diyim dmi bide videoda bişey demştinz makine alırken ayak kısmıydı acaba nyse ona bakarım ben birde yeniler için beklerim dikş ile ilgili tüyolarınızı kendinize iyi bakın saygılar takipteyim:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.