Pazar, Aralık 18, 2011

Dün : Defne' nin Doğumgünü ve Mango' dan Aldıklarım

Dün oldukça yoğun bir gündü. Gündüz ve gece olmak üzere iki programımız vardı.

Gündüz (mordolap' ın kızı ) Defne' nin ilk yaş gününe gittik ana-kız. Nil yine kucaklarda dolaştı. Önce balonlardan korktu sonra peşinden koşmaya çalıştı. (henüz yürümediği için ben yürütmek zorunda kaldım) Ortamda çok da yaşıtı olmayınca kendinden büyük abilere yanaştı, balon alışverişi yaptılar. Defne' nin çalan müzikle oynamasını alkışladı, o da zıplayarak tempo tuttu. Üç hafta kalan kendi doğumgününe hazırlık yaptı bir nevi.

Bizim hala ne yapacağımız belli değil çok kalabalık olacağı için büyük ihtimalle eve sığamayacağız biz de. En kısa zamanda halletmek lazım zaman azalıyor. Zaten ilk doğumgünü bu kadar özel oluyor bence, sonrakiler daha normal geçiyor genelde.



Ben giderken Mango indiriminden aldığım iki parçayı kullandım. İndirime girdiği ilk gün sabah erken, mağaza bomboşken şans eseri Mango' ya çok yakındım, hatta girdim de ama nedense hiçbir şey bulamadım. İlla kasalarda kuyruk mu olması gerekiyor bilmiyorum, hiç cezbetmedi beni. İki gün sonra tekrar başka bir mağazasına girdim ve sadece iki aksesuar bir de babet alıp çıktım. Fotoğraftaki küpe ve babet o indirimden.Fotoğraftaki kemer ise Peacocks' tan. Hani şu Türkiye' deki mağazalarını kapatan Shaya grubu mağazası. Oradan aldığım şeyleri hala kullanıyorum, keşke kapanmasaydı :(



Nil' in sarı elbisesini hatırlarsınız, (burada yazmıştım) bayram kıyafetiydi. Bayramdan bu yana zaman geçti, elbise biraz kısa gelmeye başladı. Tunik oldu, kot etekle giydirdim ben de :))

10 yorum:

  1. nili yolda tutup öpmek isteyenler,yanağından makas isteyenler olmuyor mu?zaten çok tatlı birde sen böyle giydiriyosun dahada dayanılmaz oluyo... nasıl başa çıkıyosun insanlarla? :) küpen ve kemer çok şık ama babetini sevmedim pek, çünkü parmak çizgilerini gösteren her türlü ayakkabı pek hoşuma gitmez.

    YanıtlaSil
  2. lacin yazdiklarini yakindan takip ediyorum.lutfen yazmaya devam et her zaman.biz cocuklu annelere acayip moral veriyorsun ve cok yararli oluyorsun.fikirlerin cok harika.nilin dogumgunu icin planlarini yazarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Yok, öyle bir sorunum olmuyor çünkü ben de herkesin bebeğini seviyorum, ödeşiyoruz :))
    Ben de tam tersine çok kapalı olan babetleri sevmiyorum, bu tarz açıklar daha çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi tabii ki.

    YanıtlaSil
  4. planlar bir belli olsun yazacagim mutlaka. tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. evet ben de planlarını yazmanı istiyorum ! benim kızımın doğum günü 3 ocak ! ben tütü yapmayı planlıyorum ! üzerine alacağım uzun kullo çıtçıtlı badiye de doğum günü ile ilgili baskı,keçe vb birşey düşünüyorum ! pastasını kendim yapmayı planlıyorum ! bir kaç parti menüsü için şık sunumlu tarifler buldum ! fikirlerinden ben de yararlanmak istiyorum !

    YanıtlaSil
  6. kiyafet sanirim beyaz elbise olacak dikebilirsem. yiyecekler konusunda kararsizim o kadar kalabaliga tek basima yapabilecegimi zannetmiyorum

    YanıtlaSil
  7. Bizi kirmayip geldiginiz için çok teşekkür ediyoruz. Poposuna poposuna yaptım doymadanda olsa :) tokasi düşmüş, biz de :D

    YanıtlaSil
  8. Biz teşekkür ederiz efendim davetiniz için.
    Toka mühim değil, geldiğinizde getirirsiniz :))

    YanıtlaSil
  9. Kemerin tokası harikaymıış ! Ayrıca doğumgünü yazılarını merakla bekliyoruum :)

    http://yaratici-fikirler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Sadece araştırmaya vakit buluyorum, henüz birşey yapmadım :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.