Pazartesi, Aralık 12, 2011

Dün, Bugün



Dün arkadaşlarla dışardaydık. Nil' in de arkadaşı vardı, onları masanın iki başına oturttuk. Önceleri bakıştılar, yemeklerini yediler. Sonra :



Oyuncak ve su şişesi için itiştiler. Bizimkinin gizli silahı çığlığı..Karşıdaki korkudan zıplayıp iki elindekini de bırakıyor. İkisi de Nil' e kalıyor :)



Bugün ise Nil' in öğle yemeği yayla çorbasıydı. Yedinci dişi çıkmaya çalıştığı için bu ara biraz iştahsız, normalde çok sevdiği çorbayı bile az içti :( Kendime ise mayalı hamurdan hemen bir pizza yaptım. Domates sosu için iki konserve doğranmış domatesi sarımsak, tuz, karabiber ve çok az şeker ilavesiyle bir buçuk saat kadar kaynattım. Güzel bir sos oluyor, tavsiye ederim. Kalanını buzdolabına koydum, makarna üzerine de kullanılabilir.

Nil' e hava aldırmak için çıktığımız sabah yürüyüşümüzde bugün kırtasiyeye de uğramıştık. Oradan çizgisiz defter almıştım.

Sonra eve geldik, kargo geldi. Ayakkabı dünyası bir paket göndermiş, içinden çizgisiz defter çıktı :))

11 yorum:

  1. seni okumak büyük zevk benim için uzun süredir yazılarını takip ediyorum çok güzel bi anne olmuşsun darısı her isteyeninn başına.. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle okumak çok zevkli...

    YanıtlaSil
  3. Hoş bir tesadüf olmuş defterler :) Ayrıca sarımsaklı sos ilginç geldi,denemek istiyorum. dolapta ne kadar dayanıyor? Bir de bi buçuk saat çok olmadı mı kaynatmak içün?

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. önemli olan çok pişmesi, yoksa sos gibi olmuyor. Kısık ateşte bir dene derim.
    Ben çok tutmayı düşünmüyorum dolapta bile olsa.

    YanıtlaSil
  5. Defterdeki figürler çok güzel, ne tür boya kullanıyorsun?

    YanıtlaSil
  6. Bunlar kuru boya. Faber Castell' in sulu boya kalemi diye geçiyor.

    YanıtlaSil
  7. Maşallah Nil'e çığlık olayı da süpermiş :)) Laçin'cim sana birşey soracağım ben de bebek bekliyorum ve bebek şekerimi kendim hazırlamak istiyorum böyle http://blog.mutludukkan.com/index.php/2010/03/kisiye-ozel-baby-shower-ve-nikah-sekerleri/ kavanoz olacak boş kavanozları alacağım ucuza(onu buldum) ama kapağına etiketi nerde bastırabilirim??senden akıl almak istedim

    YanıtlaSil
  8. Etiketleri birçok ozalitçi yapar, bir konuş istersen.

    YanıtlaSil
  9. nil hımmm ne yesem diye düşünürken ben nil imi yesem :) maşallah :)

    YanıtlaSil
  10. bakıyorum da yine harikalar yaratmışsın laçincim, niloş çok şanslı, tabii sen de ona sahip olduğun için çok şanslısın! eğlenceli ve şeker görünüo fotolar.sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Ayy yerim ben o tatlı nili yanaklarından ısırasım geldi yaaa
    bu arada bana niye öyle hediyeler gelmiyo yaaa nabıyonuzda size geliyo ben aanaamıyom :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.