Pazartesi, Mart 14, 2011

Haftasonu : Minik Çiçekliler

Blogger yasağı hala sürüyor, dns değiştirmelerle idare etmeye çalışıyorum. 
Ama benim durum biraz garip; bütün blogspot uzantılı blogları açabiliyorum, 
kendi kumanda panelime girip yazı yazabiliyorum (gördüğünüz gibi) 
ama kendi blogumu ve diğer domainlere yönlendirilmiş blogları açamıyorum. 
Bu yüzden de yazdığınız yorumları sadece onaylayabiliyorum, cevap veremiyorum.

Haftasonu havanın güzelliğini fırsat bilip bolca gezdik. Nil açık havada gezmeyi çok seviyor, ya bakınıyor ya da oksijenden çarpılıp uyuyor.
Kızıma bunları aldım :
nil_ca

C&A' nın bebek kısmı bu sezon muhteşem, şu çıtır çiçekli seriye bayıldım. Bunların daha birkaç versiyonu da var (tshirt leri de var) ben hırka ve taytını aldım. İçine de düz renk klasik uzun kollu bluzlardan uydurdum.
Mavili tayt ise B&G store' dan, orası zaten ayrı bir dünya ama bebek için çok pahalı işte. Yine de insan bazen tutamıyor kendini :)

2830_jean

Kendime ise LcWaikiki' den bir şeyler buldum. Yeni sezondaki bol paçalı jean çok hoşuma gitti. (acaba 28 bedene girebilmemin bunda etkisi var mı :) Bir de klasik taba kemer ekledim. Özellikle uygun fiyatlı kemer gibi aksesuarlar için bakmanızı öneririm, değişik şeyler bulabilirsiniz.

LcWaikiki' nin kalıplarının büyük olduğunu tabii ki biliyorum, benimki züğürt tesellisi arkadaşlar :))

15 yorum:

  1. çok ciciler gerçekten,güle güle giysin prensesn:)
    Bu arada blogdaki sorunu aynı şekilde bende yaşamaktayım.nedendir çözemedim:(

    YanıtlaSil
  2. Laçin'ciğim ve güzel kızı; güle güle, sağlıklı günlerde giyinin süslenip püslenin. Fırfırlı pantolondan ben de isterim ama duvara asıp sevmek için :)

    DNS'leri 4.2.2.2. ve 4.2.2.3 olarak değiştirmeyi deneyin arkadaşlar. Sonuç olumlu.

    YanıtlaSil
  3. Canim normalde de her yorumu cevaplamiyorsun ki cok bir sey degismemis bence.Hemen tepki verme cunku bu boyle;)
    Bir de Lc den 28 bedene giriyorum diye sevinme cunku Lc nin bedenleri hep bir beden kucuk etiketli.Kendimden biliyorum ben de sevinirdim ama bir cok kisi kot alinca ogrendim.
    Kizinin cicilerine bayildim.B&G store bebek icin gercekten pahali.Bu tayt evde de yapilabilir sanirim cok sirin.


    Hande

    YanıtlaSil
  4. Pembe takıma bayıldım. Çok şirin görünüyor. İyi günlerde giysin Nil:)

    YanıtlaSil
  5. Laçincim geçenlerde Palladium'da bebişinle beraber gördüm seni.. Çok şirinmiş maşallah.. Canlı civil civil bir anne olmuşsun :)

    YanıtlaSil
  6. kot ve kemer çok hoş duruyor. çocuk kıyafetleride bir ayrı hoş cidden...:D

    YanıtlaSil
  7. C&A burda kapandi cok fena :( ben de 32 bedene sigdigim icin seviniyorum.ps: 20 gun once dogum yaptim :))

    YanıtlaSil
  8. Laçin; doğum yapalı şunun şurasında ne kadar zaman oldu ki? Kim der sana sen bir annesin, bu kadar süre içinde 28 değil de 30 giyiver ne olur sanki? Kaldı ki bir sene içinde doğum öncesi haline dönemeyenler var; sen gayet hoş, alımlı, havalı, güzel bir anne oldun. Her işe yetişiyorsun, sorumlulukların arttı ama eski düzenin bozulmadı. Cildin çok iyi görünüyor, saçların da eskisinden hoş. Sen yeni bir düzene alışmaya çalışırken senden yorumlara yanıt beklenmemeli zaten. Ben eskisi gibi yazamaz artık diye düşünürken aramıza Nil'i de bonus olarak ekledin ya, daha ne olsun :)

    Not: bu yazdıklarım teselli değil; züğürt tesellisi hiç değil :)

    YanıtlaSil
  9. Laçin'cim, yine iç açıcı şeylerle günümü aydınlattın!! O minicik çiçeklilere, renklere bayıldım. Musmutlu günlerde giysin minik Nil :))

    YanıtlaSil
  10. senin bedenlerle avunmaya hiçç ihtiyacın yok Lacincim herkesin özeneceği kadar güzel hoş bir annesin

    YanıtlaSil
  11. o kotları ben de çok beğenmiştim açık renk olanlardan bende var hatta aynı modeli ltb geçen sezon çıkarmıştı baya da popülerdi:)yanlış anlama moralini bozmak istemem ama senin 28 bedene girmende lcwnin bedenlerindki hatanın etkisi olabilir dedğim gbi ben de çok beğenmiştim ancak 28 beden kot giyen biri olarak(ltb,mavi ve levis jeanlerde) ltb nin 27 bedeni üzerimden düştü hatta personele danıştım acaba beden yanlış basılmış olabilir mi deiye onlarda bir yanlışlık olmadığını ilettiler,hatta en küçük beden de 27 olarak üretilmiş :( ben de alamadım doğal olarak.sen güle güle kullan inşallah

    YanıtlaSil
  12. Hey allahım ya kalıplar büyükmüş.. Kalıplar büyükse büyük söylemenin ne gereği varsa.. Bedene takılmayın eklediğiniz resimlerde çokta güzel görünüyorsunuz.. Elbette fazlalıklar olacak daha ne kadar oldu ki bence çevremde gördüğüm insanlarla kıyaslarsam sezaryen doğuma göre çok çook hızlı toparladınız.. Siz takıntı haline getirirseniz kendinizi kilolu görebilirsiniz aman bu tuzağa düşmeyin insanın yedikçe yiyesi geliyor sonra..
    Güzel Nil güle güle giysin cicilerini çok güzeler.. Bebekleri çok sevdiğimden C&A mağazasına gidince bende bakıyorum bebek kıyafetlerine alasım geliyor her şeyden :D:D

    YanıtlaSil
  13. Laçincim seni hem blogundan hem de twitterdan severek takp ediyorum. Şimdi kilonla ilgili yazılanlara alındığını okudum. Ben (tamamen içtenlikle söylüyorum, bilmni istedim) şahsen hamilelik ve lohusalıkta senin kadar bakımlı, hoş ve zayıf çok az kadın grdüm. Alıngan olman da çok normal, ah o hormonlar! Harikasın, moralini bozacak hiiiç ama hiiiç bir şey yok, sana gıpta ediyorum zamanı gelip bebişim olacağında (inşallah) seni örnek alacağım :-) Allah nazarlardan saklasın seni ve Nil'ciği!

    _aslıcan_

    YanıtlaSil
  14. Harikasınızzz... Minik kızınızla ve eşinizle uzun ömürler diliyorum size . Uzun zamndır takipçinizim fakat yorumlarla katılmamıstm hiç... Bu güzel blog herşeyyle güzel olmuş... Her bayanın arayacağı , paylaşacağı ,içeriği müthiş bir yer... Emeklerinze defalarca tşk... Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  15. Lacincim Merhaba,

    Harika bir hamile ve sonrasinda harika bir anne oldun :)

    Seni begenerek ve takdir ederek izliyorum.

    Kocaman bir masallah da diyeyim ki kimsenin nazari degmesin :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.