Cuma, Ekim 15, 2010

Bebish Box' dan Sürpriz

Bebish Box' ın tatlı sahibesiyle yine mail sayesinde tanıştık. Kendisi uzun zamandır beni takip ediyormuş, asıl mesleğini bırakmış ve bebekler için -Türkiye' de tek olarak- çok değişik hediyeler hazırlıyor artık. Özellikle "giyilebilir çiçekler" ve "hastanede bebek odasını süsleyecek tek çiçek" sloganlarıyla tanıttığı buketleri çok güzel. Bunların dışında kek görünümlü pijama ve body setleri bir de buket ve banyo seti içeren sepetler var. Yani bir yakınıza bebek hediyesi düşünüyorsanız mutlaka bakmanız gereken bir yer bebish box.


Bana gelen hediye dün tam anlamıyla içimi açtı. Özel kutusundan çıkarınca bir buket çiçek ama dikkatli bakınca çiçeğe sarılı bebek kıyafetleri göze çarpıyor. Sarılı olan kıyafetleri açtım hemen dayanamayıp. Krem rengi zıbın, patikli alt, önlük, şapka, eldiven ve çoraptan oluşan bir takım çıktı. Bütün ürünleri %100 pamuk ve antialerjikmiş, bu da güzelliğinin yanında bir artı tabii ki. 
Kendinize veya bir yakınınıza böyle özel bir hediye vermek isterseniz www.bebishbox.com adresine gitmeniz yeterli. 


6 yorum:

  1. geçen yıl bir arkdaşım yaptığında ilk onda görmüştüm. inanılmaz şık ve cici bir hediye :)) güle güle kullansın senin kuzuda lacin

    YanıtlaSil
  2. Bence doğum yapan yakınlarımıza giderken çiçek yerine mutlaka kullanılacak bişeyler götürmek lazım. Bu tip ürünlere bayılıyorum. Hem göze hitab ediyor, hemde ihtiyaca yönelik. Banada bir bez pasta gelmişti http://bebekhediyem.blogspot.com/ buloğunun sahibinden. Bayılıyorum yarratıcı insanlara.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok güzel duruyor, ambalajı ise ayrı güzel.bebişin güzel günlerde giysin :))

    YanıtlaSil
  4. merhaba,bu şirin buketi yakından gördüm.gerçekten çok başarılı bir proje hem hoş bir görüntü hemde işe yarıyacak çok şirin hediyeler.

    YanıtlaSil
  5. Evet, gerçekten hoş..İnş sağlıkla giyer kızınız. Bir Amerika Baby Shower klasiği bu çiçek şekli. Sakıncası yoksa ürünlerin markasını öğrenebilirmiyim? Resimden anlaşılmıyor da..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.