Salı, Şubat 16, 2010

Alice+Olivia Mor Elbise



Alice + Olivia' nın sonbahar 2010 hazır giyim koleksiyonunda rastladığım bir elbise bu. Sanırım herkesin kendine yakıştıramadığı/giyemediği bir renk var, benimki de mor. Rengin kendisini çok sevmeme rağmen taşıyamıyorum sanırım. Dolabımda toplasam ya iki ya da üç parça mor vardır. Aslında iki elbise de dikmiştim, belki koyu mor daha giyilebilir benim için.
Ama bu elbise çok hoş, üst kısmı düz renk ve sade, etekleri ise renk renk ve parçalanmış havası veriyor. Etek bölümü tek olarak bile giyilebilir bence.
Benim yıldızım barışmayan renk mor, sizin giyemediğiniz renk hangisi?

32 yorum:

  1. ben de sarı rengi kendime yakıştıramıyorum ve hiç giyemiyorum..mor ise en sevdiğim ve bana yakıştığını düşündüğüm renklerden...bu elbiseye de bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Ayyy en sevdiğim ve vazgeçemediğim renk mor ve liladır.Öyle ki salonum komple perdeler duvarlar aksesuar vs hep mor...Üniformam mor ve bi sürü mor elbise kazak vs vs var.Tam anlamıyla mor hastasıyım.Mesela benim de giyemediğim renkler sarı ve turuncu ama özellikle sarı diyebilirim...

    YanıtlaSil
  3. Bu elbise çok hoşşş. Moru ben de çok severim.

    YanıtlaSil
  4. bende tam tersi çoğunlukla mor giyiyorum..pastel tonları ise giyemiyorum zaten sarışın beyaz tenliyim ruh gibi oluyorum ozaman

    YanıtlaSil
  5. bu elbise çok hoş özellikle etek kısmı harika laçincim..ben de asla ateş kırmızısını giyemiyorum..

    YanıtlaSil
  6. Somon rengi... Sarışınım, çok beyazım. Somon giyince ölü gibi oluyorum. Mutsuz hissediyorum kendimi içinde.

    YanıtlaSil
  7. Benim de mor; geçen yazmıştım ben de.. Aslında çok severim ama kıyafette burun kıvırırım. 1 tane mor bogazlı kazağım, bir tane de yeni aldığım mor elbisem var numunelik olarak :)
    Ben bir de bordo sevmem :)

    YanıtlaSil
  8. ben yeşili sevmeme rağmen gardrobumda fazla yeri olmadığını gördüm sanırım benim ki yeşil

    YanıtlaSil
  9. Yavruağzı ve ona benzer renkler sarışın ve çok beyaz olduğum için bende hiç hoş durmuyor. Zaten ben de bir türlü seevmiyorum o yüzden aksesuarda falan da kullanmıyorum. Mor ise bana en yakışan ve en sevdiğim renklerden:))

    YanıtlaSil
  10. Zaman zaman tercihlerim değişsede giymediğim renk yok :)

    YanıtlaSil
  11. Benim yakıstıramadıgım, tasıyamadıgımı düsündügüm renk de kırmızı. Dolabımda kırmızı hicbir sey yok. Kırmızı ojeyi de yakıstırmazdım ama sonradan ara ara sürmeye basladım.

    YanıtlaSil
  12. süper guzel ya.
    cok hos,kiz lacin sanada yakisir bu elbise ne dersin

    YanıtlaSil
  13. Sanırım benim kırmızıdan sonra en sevdiğim renk mor..Ama dolabımda çok fazla değildir açıkçası :) Giiyemediğim renk hımm yok galiba :)

    YanıtlaSil
  14. Lacin, uzun zamandir seni takip ediyorum.cok yaraticisin.Ustune biraz daha dusersen,ve adim adim gidersen kendine ait bir stil oturtacagini ve ileride cok iyi isler cikaracagini dusunuyorum.Acikcasi her blogda gormeye alistigim,iki kurdele bir tas ile goz boyayan ayni tarz aksesuarlar yerine senin giysi tasarimlarini tercih ediyorum.Bence seni digerlerinden farkli kilan da bu tasarimlarin zaten.Cok yakin bir arkadasim var.Burada simdi yazmak istemedigim yurtdisinda onemli bir moda evinde stilist.Lacini tanisam onunla tanistirirdim diye gecti kafamdan.ed

    YanıtlaSil
  15. Üstümde asla görmeye tahammül edemediğim renk Kırmızı...
    Beyaz tenli olmamında buna katkısı yok diyemeyeceğim..!Üstüme yakıştıramıyorum..İçinde sırıtıyor gibiyim sanki:)

    YanıtlaSil
  16. kesinlikle bende giyemiyorum mor ve ayrıca turuncu

    YanıtlaSil
  17. ben moru seviyorum.
    sanada yakışan bir renktir mutlaka ama bazen elektirik almadığımız,ve rahat hissettirmeyen renkler olabiliyor.

    YanıtlaSil
  18. Bu konu cidden önemli ,insanın önce kendini ve tarzını tanıması şart diye düşünüyorum.Ben de mutsuz olduğum renkleri tercih etmiyorum ...Bordo ve sarı çok giymediğim renkler .Özellikle de bordoyu hiç tercih etmiyorum .

    YanıtlaSil
  19. Mor benim rengim:) Cok seviyorum ve giyince rahat hissederim.Ama ornegin parlement mavisi denen ton eskiden elektrik mavi de denirdi...asla taşıyamadığım bi renk.Bir de kırmızı çok nadir giyebilirim...sevmeme rağmen.

    YanıtlaSil
  20. 17-18 yaşına kadar kırmızı bişey giymedim hatta annem bebek arabımın kırmızı olduğunu ve binince sürekli ağladığımı söyler neyse sonra giymeye başladım meğerse bana kırmıızı çok yakışıyomuş:)öyle diyorlar bende kendime yakıştırıyorum.
    şuanda ise bende mor giyinemeyen biriyim lise yıllarımda kızlar arasında mor çok revaçtaydı herkez mor severdi bende de o zamandan kalan bir antipati oluştu.

    YanıtlaSil
  21. her rengi giyerim severim ama uzak oldugum renk kahverengidir pek kıyafetim yok kahverengi 1 adet montum var :P severmiyim acaba dolabımda coğalırmı kahverengi bilmiyorum

    YanıtlaSil
  22. benim (anne kaynaklı) cafcaflı renk kıyafetlerim çoğunlukta olmasına rağmen siyahı, beyazı, pastel renkleri seviyorum.Ama yine de "hiç giyemem gibi geliyor" diyecek rengim yok:) mor yakışır bence sana,hatta bu elbiseden kendine mor pembe dikersen on numara olur laçin abla

    YanıtlaSil
  23. sarı,kahverengi ve turuncu sanırım..:) ikisini de çok beyenirim ancak üzerime aldığımda bi tuhaf olurum.. turuncu ciyak gelir özellikle! :) kahverengi de çok olgun gelir ruhuma..

    ama moru severim.. zaten moru psıkolojisi normal olmayan insanlar ve lüksleri zaruriyetleri olan insanlar severmiş duyduğuma göre.. benim de pek normal bi tip olduğum söylenemez..:D

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  24. BENDE KAHVERENGİNİ TAŞIYAMAM YADIRGARIM ÜZERİMDE AMA ÇOK MOR RENKLİ KIYAFETİM VARDIR VE ÇOK YAKIŞTIĞINI SÖYLERLER:)) BEN ONLARIN YALANCISIYIM:))))

    YanıtlaSil
  25. bende mor rengi cok severek giyerim ama nedense kahverengi hiç bir şeyim yok itici geliyor bana yakışmıyorda:) ama sana ne giysen yakışıyor laçincim eminim mor renkte cok yakışır:)

    YanıtlaSil
  26. malesef kırmızı. çok sevmeme rağmen çok gösterişli geliyor.

    YanıtlaSil
  27. Elbisenin etekleri çok orijinalmiş:/
    Ama ben hangi rengin bana yakışmadığını bilemiyorumki:/ Kıyafetler konusunda çok esnek değilim, hep aynı tarz aynı renkler.. Sahip olduklarım ( bence) yakışıyor:) Ama diğerlerini bilemiyorum..

    YanıtlaSil
  28. Ben şu acı yeşil var ya, cami yeşili de denir, işte onu giyemiyorum. Karartıyor sanki beni :D

    YanıtlaSil
  29. mor+turuncu hıc sevmem ama son zamanlarda herseyde okadar cok mor varki gözüm mü alıştı ne sevmeye başaldım tabı koyu tonlarını :))

    YanıtlaSil
  30. siyah ,beyaz,gri,parlament mavisi,kırmızı,yeşil,mor kıyafet alırkenki ilk tercihlerim diğerlerinide zaman zaman alırım
    turuncu,somon rengi.buz yeşili.krem rengini taşıyamadığımı düşünüyorum.eskiden kahvenin içinde kendimi iyi hissetmezdim bir gün bankadayken nasıl kar var öğlen tatilimde çok zor şartlarda üstümü değişmeye giymiştim içinde iyi hiisetmediğim için kendimi 2 senedir yavaş yavaş alıstım kahveye ama yınede dolabımda azdır.

    YanıtlaSil
  31. merhaba uzun zamandır takipçinizim zevkle takip etmeye devam edicem sizi yaptığınız herşey çok güzel ellerinize sağlık bende dikiş kursuna gidiyorum dikiş dikmeyi çok seviyorum bir sorum olucak videolu anlatım düşünüyomusunuz...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.