Pazartesi, Ocak 11, 2010

Sephora' dan Cargo Makyaj Paleti

Haftasonu Sephora indirimine göz attım. Sephora markalı ürünler tam anlamıyla kapışılmıştı. Fiyatlar 5,10 lira gibi rakamlarda olunca göz ve dudak kalemleri tükenmişti. Farlar ise 20 liraya düşmüştü, onlarda da çok seçenek kalmamıştı.

cargo_makyaj_set1

Sonra palet ve diğer hediyelik ürünlerin olduğu bölümde bu güzelliği gördüm, önce kitap sandım meğerse Cargo' nun Runway paletiymiş. Modayla ilgili detayları makyajla birleştirmişler; farlar düğme, allıklar ise örgü şeklinde.
Tasarım bir şey gördüm mü hiç dayanamıyorum. 
Yurtdışından alışveriş rehberi de bu yazısında Cargo' nun bu setinden bahsetmiş. Sephora' nın sitesinde bu ürünün orijinal fiyatı olarak 175 dolar yazdığını görünce aldığıma daha çok sevindim sanırım :))

cargo_makyaj_set2

8 yorum:

  1. bende y.a.rehberinde gordum,bronzer ve allık almam lazım. eger denediysen renk vermesi acısından nasıl,cunku sephora marka allık kullanmıstım, pigmentleri yogun olmadıgından cok az renk verdigi için kullanamıyorum.bu urun hakkındaki yorumunun merak ediyorum=)

    YanıtlaSil
  2. bunu yurtdışından alışverişin sitesinde görünce çok beğenmiştim, farklı görünüyor diye... Keşke burada da sephora olsaydıda bizde alabilseydik:(

    YanıtlaSil
  3. çok güzel.bayıldım bu palete

    YanıtlaSil
  4. çok hoş gerçekten bende yakında farların rengarenk dünyasına girmek istiyorum 3 yıldır kave ve siyah dışında bi far sürmedim ve özledimmm o cıvıltılı renkleriiiiii

    YanıtlaSil
  5. haftasonu Sephora'larda indirim vardı ve mağaza neredeyse yağmalanmıştı..Bu yüzden yakından bakma imkanım olmadı bu palete..Ürünlerle ilgili yorumları ben de merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  6. olağanüstü bişey ya, gözlerimi alamıyorum bundan. Ya Laçin sana da oluyor mu, ben böyle şeylere uzun süre dokunamıyorum, güzelliklerini bozmak canımı sıkıyor:) Fikire saygıda ooohaaa:)

    YanıtlaSil
  7. :) gercekten güzel bir tasarımı varmış... moda ve makyaj! kadınların vazgeçemediği iki büyük tutkusu..;) akıllıca..:)

    YanıtlaSil
  8. Finallerimin arasında dayanamadım bu sabah gittim ben de aldım bu paletten ama salaklık bende açıp bakmadan aldım.Eve bi geldim ki kırık :/ Ne zaman birşeyi çok hevesle alsam bi aksilik oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.