Pazartesi, Ocak 18, 2010

Jane Iredale Strawberry' de



Bir ara sadece mineral makyaj ürünleri kullanıyordum. I.D. Bare minerals (Bare Escantuals) fondöteni bir süre kullanmıştım doğal duruşunu çok seviyordum ama sonra cildim kurumaya başladı. Makyaj yapmadığımda bile nemlendiriciyi hemen emen cildim mineral fondötenleri sürdüğümde kabuk kabuk oldu. Sonra everday minerals' e geçtim. I.D.' den farkı intensive çeşidinin normale göre daha az kurutması ama o da pek uymadı çok kullanamadım.
İlk I.D.' yi yazdığımda Jane Iredale ile ilgili bir yorum almıştım. Yazan bayan ( ismini hatırlayamıyorum üzgünüm) likit formda olduğu için çok daha başarılı olduğunu anlatmış ve denememi tavsiye etmişti. Bir türlü bu markayı satan eczane yakalayamadım bu yüzden de deneyemedim.
Bir sürü normal fondöten denedim ama "işte bu" diyebileceğim bir ürüne rastlamadım. Flormar' ın Sheer Make up ve Mac' in Moisture blend' i en sevdiklerim diyebilirim. Hep yazdığım gibi benim için fondötenin çok doğal ve çok ince olması lazım. Çillerimi kapatan, kalın, maske gibi duran fondötenlerden hiç hoşlanmıyorum. Zaten günlük hayatta neredeyse hiç kullanmıyorum bu doğallık yüzünden.
Geçen gün strawberry' de gezinirken Jane Iredale' in de artık satıldığını gördüm. Üstelik resmi satış sitesinden de ucuza. Likit mineral fondöten diye geçen ürün 44 $, kargo ücreti de olmadığı için iyi gözüküyor. Çünkü bildiğim kadarıyla eczanelerde bu ürün 100 lira civarında.
Bu ürünü kullananlar veya bilenler yorum olarak deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

5 yorum:

  1. jane iredale'ın daha önce çalıştığım bi estetik merkezinde satışı vardı bu sayede markayla tanışmış oldum ve stantta bulanan hemen hemen bütün ürünleri kullandım diyebilirim, fondoteninin,nemlendirmesi,kapatıcılığı çok çok güzel sadece kokusu çok kötü o da sürerken hissediliyo sürdükten sonra koku kalmıyo ve bu markayla yapılan makyaj saatler sonra daha doğal bi görünüm alıyo diyebilirim..

    YanıtlaSil
  2. ben denedim açıkçası hiç beğenmedim kalıp gibi duruyor, benim cildimde çok kuru ben renkli nemlendiriciyi tek geçerim :)

    YanıtlaSil
  3. ben yaklaşık 3 şişe bitirdim laçincim bu üründen gerçekten memnun kaldım diyebilirim fondoten saatler geçtikçe yüzde ağırlaşır normalde ama bunda onu hissetmessin gerçekten nefes alır cildin ama hani kapatıcak çok şey varsa kapatıcılığı mediumdur onu baştan söyliim bir mac kapatıcılığı beklememek lazım ama onun dışında herşeyiyle güzeldir comedon falan yapmaz

    YanıtlaSil
  4. Shiseido'nun tinted moisturiser diye geçen bir ürünü var. Ben fondöten olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Sürünce kendini hiç belli etmiyor ama yüze pürüzsüz bir aydınlık katıyor. İnce bir ürün arayalara tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  5. Çok doğal ve mükemmel bir kapatıcılığa sahip. Eczanede 120 TL'ye satılıyor. Almadan önce uygulatabileceğin bir eczane varsa mutlaka dene. Ben çok memnunum çok az miktarda kullanmak bile yetiyor.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.