Çarşamba, Ekim 06, 2010

Hamile Yastığı ve Terliği

Geçenlerde SHUMA adlı firmadan bana bir mail gelmişti. Kendileri hamile yastığı ve terliği satıyorlar. Buradan hamile olduğumu okuyunca bana ürünlerinden gönderdiler, dün de bana ulaştı. 

Terliklerin özellikle ayakta durdukça ağrı çekenler için çok büyük rahatlık olduğunu düşünüyorum. Dış görünüşü itibariyle Crocs terliklere çok benziyor ama içi çok daha farklı. Ben zaten evde devamlı Crocs giydiğim için bunlara çabuk alıştım, dün geldiğinden beri ayağımdalar. Ben bu tarz terliklerin hastane için de uygun olduğunu düşünüyorum. Eve gelindiğinde sabunla yıkanır, böylece hastane eve taşınmamış olur.


Bu tarz büyük hamile yastıklarına ise başta oldukça karşıydım. Daha önce bu yazımda da L şeklinde olanı diktiğimi anlatmıştım. Ama dün bu yastık gelince fikirlerim oldukça değişti. Bununla iki tarafa da yastığı döndürmeden yatabiliyorsunuz ve her yeri destekliyor. Yalnız gördüğünüz gibi oldukça büyük, sığabilir miyiz bilmiyorum :) Bir güzel tarafı da dışındaki kılıfın fermuarlı olması, dün hemen çıkarıp makineye attım. Temizliğinden endişe etmeden kullanılabilir. 
Hamile Terliği için http://hamileterligi.com/ adresine, hamile yastığı için ise http://www.hamileyastigi.com/ adresine bakabilirsiniz.

Ürünler firma tarafından hediye olarak gönderilmiştir, yazıdakiler kendi düşüncelerimdir. 

5 yorum:

  1. yahu sen ne şanslı insansın, bu bebiş ne kadar şanslı... Brak gezegenleri sen bi şu güzel şansının tadını çıkar be kuşum:D Ne güzel yeni yeni şeyler deniyorsun:D Süper, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Ben hamile olmadığım halde bir kaç yastıkla yatıyorum belim ağrıyor çünkü, hamile kalsam kocama yatakta yer kalmayacak herhalde :))

    YanıtlaSil
  3. Yastığı bilmem ama terliğe bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. Yastığı bilmem ama terliğe bayıldım...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzellr :) hamilelik sırasında bel ve sırt ağrıları , bacaklarda oluşan ağrılar, mide yanması gibi sorunlar bitmiyor.hamile yastığı özellikle gece uykusunda çok rahatlatıyor. Ben şu adreste yer alan hamile yastığı öneririm www.bebeksirin.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.