Cumartesi, Ağustos 14, 2010

Dikiş Makinem Tamir Oldu



Benim için dünün en güzel olayı servisin gelmesi ve makinemi tamir etmesiydi. Bir tamircinin söylediği bazı parçaların yıpranmış olduğu haberi asılsız çıktı. Hem çağanoz (yatak) hem de mekik gayet iyi durumdaymış. Saçma bir mutluluk içindeyim bu yüzden, fotoğrafta da görüldüğü gibi artık bütün dikişleri yapıyor güzel makinem.
Akşamüstü servis gittikten sonra hemen oturdum makinemin başına ve iki parça diktim bile. Giydikçe detaylı fotoğraflarını koyarım.

8 yorum:

  1. yeni almış gibi seviniyorsun degilmi ,birşey bozulmamışsa ,o makina seni daha çok uzun seneler idare eder ,sesi bile tok bir makina. ben bayılıyorum bu modeline ,yeni cicilerin çok güzel artık hamilelik için dikersin bu arada bebek yorganları gördüm çok güzeller ,bir ara adresini atayım senin elinden kurtulmaz

    YanıtlaSil
  2. makinenin tamir olmasına bende çok sevindim çünkü seni bekliyorum ne zamandır bir şeyler diksende bende kendi makinemle onu uygulasam diye.kızında çok şanslı olucak inşallah annesi bunca güzel şeyler yaparken kızını da unutmaz heralde:))..

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim de,kaç elbisen vardır tahmini laçin?Dolaplardan taşıyor olması gerekir şu zamana kadar diktiklerin düşünülürse...Ama ne kadar güzel,bir oturuşta bir kıyafet çıkarabiliyorsun...

    YanıtlaSil
  4. laçincim özlemiştik makineni çok sevindim

    YanıtlaSil
  5. cok kiskandim !
    dikis bilen insanlari cokk kiskaniyorumm.. :)

    neyse nazarim degmesin ya, Allah korusun. guzel guzel dikmeye yeni seyler uretmeye devam edersin insallah:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Laçin,
    Servis ücretini merak ettim. Parça değişimi olmadan sadece geliş ücreti ne kadar oluyor? Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.