Cuma, Ocak 01, 2010

Her an Her Yerde : 1. gün kazanan

Her an her yerde 1. gün sorumun cevapları geldi ve kazanan belli oldu. Yorumları dün akşam 18:00 itibariyle kapattım. 208 yorum gelmiş. Sorunun doğru cevabı a) chanel olacaktı. Ve işte :

Kazanan: Nefise
Kazananların, ödül teslimi sırasında herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla, nüfus cüzdanlarını faks yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Bu kişilerle mail yoluyla iletişime geçilerek bilgilendirme yapılacaktır. (Bakınız: Katılım koşulları 12. madde)
Kazanan kişinin kimlik doğrulaması veya yaşıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda hediye kazanma hakkı yedek talihliye geçecektir.
Kazanan kişinin ad-soyad, yaş, adres telefon bilgilerini lacheenorg@gmail adresine mail atması gerekiyor, bu bilgiler gelmediği takdirde bir sonraki kişiye (yedek talihliye) hak vereceğiz.

Denedim biliyorum' un bu sayfasında belirtilen bu kampanyaya katılan blogların tümünün kendine özel katılım koşulları ve yarışma şartları var. Ben yorumla cevapları aldığım için "adsız" yazanlar baştan haklarını kaybettiler çünkü bu kişilere kazansalar dahi ulaşma olanağımız yoktu.
İkinci soruyla beraber cevapları mail ile almaya ve katılım çok olduğu için 100. doğru cevaba hediye vermeye karar verdik. Bu değişiklikleri katılım koşullarında değiştiriyorum. İkinci sorumu sorduğumda bu değişikliği tekrar hatırlatacağım merak etmeyin.

İlk yarışmada kazanamadıysanız üzülmeyin, önümüzdeki herhangi 4 günde soracağım  4 soru daha var. Bu da demek oluyor ki, 4 şansınız daha olacak. Ve bu sadece benim blogum için geçerli.
Diğer bloglarla beraber bir sürü şansınız var.
Takipte kalın...

3 yorum:

  1. mutlu yıllar dılrım.

    YanıtlaSil
  2. www.rukiyetasci.com www.anifotograflari.com hizmetinize açılmıştır. bekleriz.

    YanıtlaSil
  3. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.