Salı, Eylül 05, 2017

Sarı Elbise ve Sivrice Eren Konuk Evi


Bu yazın benim için tek uzun tatilini bitirip İstanbul' a döndük. Assos-Bodrum- Çeşme üçgeninde çeşitli hastalıklarla dolu olsa da çok güzeldi, Ege' nin güzel enerjilerini depoladım.

Assos-Küçükkuyu tarafında uzun zamandır yemek yiyebileceğimiz bir yer arıyorduk. Hiçbirinden memnun kalmayınca da birkaç senedir dışarı çıkmaya bile yeltenmemiştik. Bu kadar güzel yerlerde lezzetli yemek yapan, servisinden de memnun kalabileceğimiz bir yer bile bulamadık. Eskiden güzel olan yerler de para hırsına düşüp lezzetten ve samimiyetten ödün vermişti. 

Bu sefer bir arkadaşımızın tavsiyesiyle Sivrice tarafına gittik. Burası henüz çok keşfedilmemiş, oldukça bakir bir yer. Büyük ihtimalle on seneye tanınmaz hale gelecek. Sivrice' de Eren Konukevi' nin restaurantı bize tavsiye edilen yerdi ve bayıldık. Özenle yapılan mezeleri (özellikle elmalı kuru domates ve balık pastırması) şans eseri meşhur olmuş susamlı sardalyası benim de tavsiye edebileceğim yemekleri. Her şeyi çok güzel ama bu saydıklarım ekstra ve özel lezzetler. 
Sahibi karı-koca inanılmaz tatlı, her şeyle tek tek ilgilenen insanlar. Müzikler çok başarılı; Ceylan Ertem, Leyla the band gibi sanatçılar, çeşitli film müzikleri ve ilk kez duyduğum cover' ları çalıyorlar.

Sınırlı yeri olduğu için gitmeden önce rezervasyon yapmakta fayda var.




elbise-romwe / çanta ve gözlük-bershka(eski) / küpe-h&m(eski) / ayakkabı-hotiç 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.