Salı, Ağustos 23, 2016

Rosegal Çiçekli Mayo


Bu sene mayolara biraz takılmış olabilirim, bikiniden çok tek parça modeller ilgimi çekiyor. Tabii ki mayoların da zayıf insanlarda daha iyi durduğuna inanıyorum (gerçi bikini için de öyle, neyse bu konuyu geçelim :) ) Bazı modeller ise nispeten daha iyi duruyor. Mesela atletik kesimler dekolte olanlara göre daha toparlayıcı oluyor. 



Farklı mayo modeli aradığınızda genelde karşınıza fiyatları oldukça yüksek seçenekler çıkıyor. Açıkçası denizde-havuzda bozulacak bir ürün için bu kadar yüksek rakamlar ödemek bana pek mantıklı gelmiyor. O yüzden yurtdışı sitelerinden getirtmek oldukça uyguna geliyor. Benim aldığım sitede birçok farklı model var. Buradan bakabilirsiniz. 
Ürünün dikişleri-kalitesi fena değil bence, alınabilir diye düşünüyorum. 
Bedenlerine gelecek olursam, herkesin vücut yapısı farklı tabii ki ama genel olarak üst kısmı biraz bol alt kısmı ise biraz dar diyebilirim. Ben bu mayoyu kendi giydiğimden bir beden büyük aldım. Üst kısmı bol gelince de yanlardan ve arkadaki askılarından biraz içeri girerek daralttım. 
Dediğim gibi vücut yapıları farklı olduğu için herkeste duruşu aynı olmayacaktır, ama bu modelde normal bedeni almak iyi olur.


mayo-rosegal / pareo-mudo(eski) / gözlük-rayban

1 yorum:

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.