Pazar, Mayıs 15, 2016

Baharda Şile


Çalışan bir çok insan gibi her hafta sonu aynı gel gitleri yaşıyorum : evdeki işleri mi yapsam yoksa dışarı mı çıksam? Benim tercihim ikisini de iki güne sıkıştırmak oluyor genelde :) Erken kalkıp hem işleri yapıp hem de dışarı çıkmaya çalışıyorum. Çünkü ben bütün gün koltukta oturup dinlenebilenlerden değilim. Bu sefer de zamanın boşa geçtiğini düşünüyorum. 


İstanbul' a yakın sahiller mesela Şile, bu mevsimde çok güzel oluyor. (Gerçi yazın çok kalabalık olduğunu düşünüp gitmeye bile cesaret edemiyoruz o yüzden yazın ne durumda olduğunu tam da bilmiyorum.)
Bize nispeten yakın da olduğundan balık yemek, deniz kenarında oturmak için iyi oluyor. 




Cumartesi gittiğimizde şansımıza hava inanılmaz rüzgarlıydı (fotoğraflardan da belli olduğu üzere) -çocuklar da olduğundan- yemeği dışarıda yiyemedik ama kahve için rüzgara katlandık.




Hafta içi işe giderken hiç ceket giymediğimden ben de hafta sonu daha "ofis stili" takılıyorum. Şantiyede beyaz ceketle gezmek pek olmuyor çünkü :) Zaful' dan geçen sipariş ettiğim parçalardan biriydi bu ceket, bu sitenin bikinilerinde gözüm var şimdi ama bedenlerinden emin olamıyorum.

gömlek-romwe / ceket-zaful / jean-gap / ayakkabı-elle(eski) / çanta-mango / gözlük-rayban

1 yorum:

  1. Çalışırken haftasonu geldiğinde tam olarak aynı şeyleri hissediyordum, özellikle cumartesi de çalışan biri için pazar günü için dinlenme ve plan yapma arasında karar vermek gerçekten çok zor. Şimdi evdeyim ama kızım çok hareketli olduğu için yetişmemiş, haftasonuna sarkan bir iş mutlaka oluyor ama yine de dışarıda olma fikri ağır basıyor :') Diktiklerinizi beğenerek takip ediyorum, hatta bir kaç yıldır öğrenilmeyi bekleyen bir makinem bile var. Ona da zaman bulacağım elbet, sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.