Pazar, Nisan 10, 2016

Taba Elbise


Bahar geldi ve elbiseler dolaplardan çıkmaya başladı. Neyle kombinlesem derdi olmayan tek parça kıyafetler büyük kolaylık oluyor ve yeterince elbisem olmadığını düşündüğüm için elbiseler çok dikkatimi çekiyor. Eskimeyen modellerden olan gömlek elbiseler benim favorilerim arasında yer alıyor. Bu modellerin giyimi hem çok rahat hem de bir çok farklı şekilde kullanılabiliyor. Uzun gömlek elbiselerin (tabii düz modellerin) kimono gibi kullanımı da mümkün ve çok da hoş oluyor. 




Bu elbisenin kumaşı keten karışımlı bir koton kumaş, tam yazlık. Rengi ise hiç alışık olmadığım bir renk. Bu tonlara kendimi pek yakın hissetmiyorum ama yine de denemek istedim. Aksesuarların renginde elimin korkak olması da açıkçası yine aynı sebepten.
Sanırım bu elbiseye renklendirme operasyonları gözüküyor ufukta :) Batik olabilir, boyama olabilir. Biraz canlanması lazım kendisinin.


elbise-zaful / çanta-choies / ayakkabı- melissa

2 yorum:

  1. Bence uyum harika olmuş. Elbise nasıl desem sanki 70 li modelleri anımsatıyor. Kemer ve çanta uyumu takılarla beraber çok güzel olmuş. on üzerinden on puan bayıldım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.