Perşembe, Mayıs 07, 2015

Hakan Akkaya ile Singer : Kendi Modanı Yarat


Geçtiğimiz günlerde Hakan Akkaya ile Singer' in #kendimodaniyarat etkinliği vardı. Fenerbahçe' de çok da güzel bir mekanı Singer makinelerle doldurmuşlar, hem manzaralı hem dikişli; benim için mükemmel kombinasyondu.
Hakan Akkaya' ya bir sürü soru sorduk, o da tüm samimiyetiyle anlattı. Bilkent mimarlıkta okurken bir anda her şeyi bırakıp nasıl moda yolunda ilerlediğini, başarılarını ve tabii iniş-çıkışlarını. Çalışmak ve yeteneğin dışında çevre-insan ilişkileri olmadan hiçbir şey olmayacağını anlattı. Bazı söyledikleri benim aklımdaki sorulara cevap niteliğindeydi, kendi açımdan çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim.




Bu kadar soru yağmuruna tutunca vakit geçti ve açıkçası "eski kıyafetini yenileme" kısmını yapamadık ama çok güzel bir etkinlikti. Yeni makineleri de denedim, biraz desenli dikişler yaptım. Yeni insanlar tanıdım, bol deniz havası aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler :)) 

4 yorum:

  1. merhaba,

    çok basic bi singer makine almış ama açıp kullanmaya henüz cesaret edemedim nedense :) İlk kullanımda önerileriniz var mıdır?

    sevgiler
    http://yenihayatiminilkgunu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre sadece düz dikiş dikin. Kumaşı düz tutabilmeye alıştıktan sonra asıl dikişe geçebilirsiniz.

      Sil
  2. Çok kıskandım :)) Fenerbahçe'de oturmama rağmen duymadım, etkınlık duyurusu nerdeydi acaba? Paylaştığınız için teşekkurlerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger etkinlikleri genelde email ile haber veriliyor.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.