Pazar, Nisan 26, 2015

Vestel Pyrojet Süper Tasarruflu, Süper Hızlı ve Süper Akıllı


Ev eşyalarından beklentilerimiz yeni teknolojilerle artık oldukça değişti. Mesela bir çamaşır makinesi artık su ve elektrik tasarrufu yapmalı, hızlı olmalı, bana zaman kaybettirmemeli. 
Ayrıca lekeler için beni uğraştırmamalı, eve geldiğimde yıkamayı bitirip çamaşırların buruşmasına izin vermemeli. Bebek ve çocuk çamaşırları için gözüm arkada kalmadan tam bir temizlik hedeflemeli.

Vestel Pyrojet benim beklentilerimi ve benzer istekleri tam olarak karşılayacak bir çamaşır makinesi. Bu çamaşır makinesi Pyrojet teknolojisi ile A+++ ürünlere göre %70 daha az enerji ve benzer kapasiteli ürünlere göre de %28 daha az su tüketir. Yıllık elektrik ve su faturalarından tasarruf etmesinin yanı sıra kaynakların korunmasına da yardımcı olur.

Peki bu Pyrojet teknolojisi nedir?

Geleneksel çamaşır makinelerinde su yıkama sırasında yavaş yavaş ısıtılır. (Yüksek sıcaklıklarda yıkama yaparken fark etmiş olabilirsiniz, kapak ancak yıkama başladıktan uzun süre sonra ısınır. ) Pyrojet teknolojisinde ise makinenin alt bölümünde bulunan haznede ısıtılan su kazana doğrudan püskürtülür. Böylece hem performans artmış olur hem de su tüketimi azalır. 

Alerji Uzmanı Programı : 

Çoğumuzun derdi alerji için de Alerji Uzmanı Programı geliştirilmiş. Türkiye’ de ilk olma özelliği taşıyan bu program sayesinde polen, kedi, köpek, toz, mite, mantar, küf gibi alerjenler ve 4 farklı bakteri türünde koruma sağlıyor. Bebek ve çocuk çamaşırları için güvenli bir program.

Süper Hızlı 12 dak. Programı : 

Çocuklu evde her şey hızlı gerçekleştiğinden hızlı yıkama programı da  hayat kurtarıcı oluyor. 2 kg ya kadar hafif kirli çamaşırları sadece 12 dk da yıkar.Ama çocuklu evde çamaşırlar hep “hafif kirli” seviyesinde değildir. 22 farklı lekeyi çıkarmaya yardımcı olan leke fonksiyonuyla program derecesi ve çitileme düzeyi ayarını da makine kendisi yapar.

Özellikle çalışırken veya ev dışındaki işleri hallederken yararlı olan zaman ayarlama ve finish time modu ile sizin eve geleceğiniz zamana makinenin bitiş saatini ayarlayabilir, böylece hem zaman kaybetmez hem de çamaşırlar buruşmadan makineden çıkarmış olursunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.