Salı, Nisan 28, 2015

DİKTİKLERİM : İkat Manto


Yaklaşık sekiz senedir dikiş dikiyorum ve bugüne kadar çok parça attım. Hele ilk senelerde diktiklerimin hepsi çöpü boyluyordu. Çoğu şeyi kendi kendime öğrendiğim için tabii ki o dönemde zaten kaçınılmazdı. 
Bu fotoğraflardaki giydiklerimi aslında sevdiğimden başlığı da bozmak istemedim ama asıl başlık "denedik, olmadı" olmalıydı. Model yeni Burda Pratik dikişten. Zaten reglan kolun sıkıntı yaratacağı belliydi ama yakasının sadece kapalı kullanılabiliyor olmasıyla beni kendinden soğuttu bu model. Aslında planda öne çıt çıt bastırmak vardı ama sonucu zaten sevmediğim için hiç uğraşmayıp bitirdim. 


Şimdi modeli yine aynı elemanlarla büyük yakalı ve normal takma kollu olarak hayal ediyoruz, ancak kurtarırdı. Ama artık geç.
Diktim, fotoğrafladım ve kendisiyle vedalaşıyoruz.






manto-ben diktim / jean-Gap (eski) / ayakkabı-Melissa (bilstore) / 
çanta-choies / gözlük-jessica buurman

4 yorum:

  1. Merhabalar, ben de aynı modeli dikmeyi düşünüyordum, ama bir yandan da cesaret edememiştim. Bu yazınız üzerine, yeni dikişe başlayan biri olarak ben bu düşüncemi biraz erteledim :) Aslında mantonuz çok da fena olmamış.

    YanıtlaSil
  2. ellerıne saglık harıka olmus rengıde cok yakısmıs

    YanıtlaSil
  3. Kumaşı harika nasıl kıyacaksınız?

    YanıtlaSil
  4. Aman Yarabbi bu güzelliğe nasıl kıyarsınız? Rengi deseni modeli ve dikimi çok güzel.Bence daha farklı neler yapılıp kurtarılabilir biraz daha düşünün. Nacizane fikrim tabii :)
    Ellerinize ve emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.